De nieuwe Xiaomi Redmi Note 5 komt eraan

Xiaomi Redmi Note 5 achterkant en voorkant

Wij vernamen dat Xiaomi inmiddels goedkeuring heeft gevraagd voor de specificaties van de lang verwachte Xiaomi Redmi Note 5. Ook zijn er foto’s van het toestel gelekt. De verwachting is dan ook dat deze mobiel snel wordt uitgebracht. De specificaties van deze complete budgettelefoon kun je nalezen op onze productpagina. Natuurlijk snappen we dat je graag als eerste op de hoogte wilt blijven en dit toestel wellicht wilt bestellen zodra dit mogelijk is. Dat kan! Als je jouw gegevens invult geven we je graag een seintje!

Xiaomi Redmi Note 5

Met de Redmi Note serie biedt Xiaomi een budgettelefoon aan die ondanks de gunstige prijs toch zeer goede prestaties kan leveren. Met deze serie worden veel verkoopsuccessen gehaald en daarom ontwikkelt men het prototype steeds verder door. Inmiddels wordt er haast halfjaarlijks een nieuw type gelanceerd. Voor zo’n lancering volgt altijd een goedkeuring van de Chinese autoriteiten en vervolgens een geruchtenstroom naar de feitelijke release. Inmiddels is zo’n goedkeuring aangevraagd voor de Redmi Note 5.

Op basis van de informatie die we tot nu toe kennen zal de telefoon vooral sterk verbeterd worden op grafisch vlak. Het ontwerp voorziet namelijk niet alleen een dual camera van 16 en 5 Megapixel, maar ook in een ‘selfiesnapper’. Deze nieuwe vinding maakt gebruik van een 8 Megapixel camera en is naar verluid speciaal ontwikkeld om hoge kwaliteit selfies te maken. We zijn erg benieuwd hoe dit werkt.

Wanneer wordt de Xiaomi Redmi Note 5 uitgebracht en tegen welke prijs?

Zoals we aangaven is de release nog in de geruchtenfase. Op basis van eerdere releases verwachten specialisten dat de release ergens tussen nu en het tweede kwartaal plaats vindt. De prijs zal naar verwachting tussen EUR 275,- en EUR 300,- liggen. Wil jij graag als eerste deze Redmi Note 5 bestellen? Laat dan snel je gegevens achter en wij geven je een seintje!

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_7f169″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo