MIUI 12: nieuwe screenshots gelekt

MIUI-12

Dat Xiaomi al hard bezig is met MIUI 12 is al geen geheim meer. Maar nu heeft Xiaomi mogelijk per ongeluk beelden gedeeld op een MIUI community. Wij hebben ze voor je verzameld.

Xiaomi en de MIUI 12 update

Xiaomi is continue bezig met het plaatsen van nieuwe updates op MIUI fora of communities. Daar kunnen ontwikkelaars feedback krijgen op bepaalde ontwerpen en zodoende wordt het resultaat vaak precies zoals de gebruikers het willen zien.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.388 Xiaomi-fans gingen je voor!

Het lijkt er nu alleen op dat Xiaomi per ongeluk al beelden van MIUI 12 heeft gedeeld. Na de ontdekking van een XDA-developers.com- gebruiker, waaruit bleek dat de foto’s volledig anders waren dan het originele menu, haalde Xiaomi de beelden weer van de site af. Gelukkig hebben wij de beelden weten te bemachtigen en kun je ze hier zien.

Lees ook: MIUI 12: zijn dit de eerste beelden?

Focus mode

Met de focus mode kun je screen time een stuk beter managen. Je kunt hier duidelijk zien dat het hele menu anders is dan in de oude versie.

Huidig

Focus Mode Old
Via: xda-developers.com

Nieuw

Focus mode New
Via: xda-developers.com

Advanced settings

In de geavanceerde eigenschappen zien we geen wereld van verschil. Wat we wel zien is een overduidelijk design verschil. In plaats van zwevende tekst, krijgen we hier blokken te zien die een duidelijker onderscheid geven tussen de verschillende tabjes.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Daarmee lijken de foto’s nog geen duidelijk beeld te scheppen over de Dark Mode die Xiaomi zou uitrollen met MIUI12. De vraag is dus of het design met deze blokken op deze manier blijft.

Huidig

Advanced settings Old
Via: xda-developers.com

Nieuw

Advanced settings New
Via: xda-developers.com

Algemene settings

In dit voorbeeld zie je vooral dat Xiaomi een compleet anders ontwerp wilde maken. We zien dat het scherm een stuk donkerder is in de nieuwe variant en dat bepaalde elementen verdwenen of juist verschenen zijn. Zo zien we bovenin de Focus Mode terugkomen, maar is ook de statistiek veranderd. De nieuwe variant lijkt over het algemeen iets rustiger en overzichtelijker dan de huidige variant.

Huidig

Screen time Old
Via: xda-developers.com

Nieuw

Screen time new
Via: xda-developers.com

De afbeeldingen die je hierboven hebt gezien lijken dus van MIUI 12 te zijn, maar dit valt uiteraard helemaal niet met zekerheid te zeggen. De enige aanwijzingen die we hebben zijn dat ze betrekkelijk veel verschillen van de huidige varianten, en dan Xiaomi de beelden weer verwijderd heeft. Uiteindelijk kunnen we alleen maar wachten op de eerstvolgende keer dat Xiaomi een bericht zal plaatsen over MIUI 12. Ben jij ook al benieuwd?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo