Nieuwe foto’s Xiaomi Mi Note 2 met gebogen scherm

foto Xiaomi Mi Note 2

foto Xiaomi Mi Note 2

Vorige maand konden we nog nauwelijks iets te weten komen over Xiaomi’s Mi Note 2. Nu worden we overspoeld met nieuwe renders en gelekte specs van het nog uit te komen toestel. Zoals verwacht lijken de specs weer zeer goed en de phablet lijkt zelfs voor Xiaomi nieuwe elementen te bevatten.

Display

Op de foto’s is te zien, dat de Mi Note 2 aan beide zijkanten een gebogen display heeft, net zoals de Samsung Galaxy S7 Edge en Note 7. Uit de foto’s is nog niet op te maken of er ook extra functies komen voor de zijkanten, zoals bij de Samsung toestellen. In vorige geruchten werd er vermeld, dat de phablet een 5.7 inch display zou hebben. Nieuwe geruchten hebben het nu over een 5.5 inch display.

Verdere Specificaties

screenshot Mi Note 2 SpecsAan de hand van een settings screenshot, komen we ook iets meer te weten over de andere specs van de smartphone. Zo lijkt het toestel een Snapdragon 820 processor te hebben. Eerder werd gespeculeerd over Snapdragon 821, maar volgens de gelekte specs zou het apparaat een kloksnelheid van 2.15GHz hebben. Dit maakt Snapdragon 821 minder waarschijnlijk. Verder zien we op het screenshot  64GB intern geheugen vermeld en 6GB RAM. Het zou voor het eerst zijn dat een Xiaomi toestel zoveel RAM tot zijn beschikking zou hebben. De Mi Note 2 zou runnen op Android 7.0 Nougat en Xiaomi’s MIUI 8 software gebruiken. In vorige geruchten werd vermeld dat er een vingerafdrukscanner in de home knop zou zijn en een 3.600 mAh batterij met Quick Charge 3.0 support. Er werd ook gesproken over een 32GB en 128GB versie, waarbij de 32GB versie 4GB RAM zou hebben.

Officieel

Officieel is er nog steeds geen informatie vrijgegeven om de Xiaomi Mi Note 2. Maar we hopen dat de geruchten kloppen. Want in dat geval zou de Mi Note 2, ruim een jaar na de Mi Note Black Edition op 5 september uitkomen en omgerekend maar 336 euro kosten.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo