Nieuw bij Xiaomi? Dit is waarom het bedrijf zo populair is

Nog niet veel mensen zijn bekend met Xiaomi. Dat komt doordat Xiaomi een Chinees merk is. Het wordt in Nederland alleen via internationale webshops verkocht. Het bedrijf wordt steeds groter, op dit moment is het al de marktleider in de wearables-markt.

Daarom Xiaomi: beste prijs-kwaliteit verhouding

Xiaomi is zo populair door de prijs-kwaliteit verhouding. Xiaomi producten zijn goedkoper dan de concurrenten. Opvallend is de hoge kwaliteit van producten. Xiaomi is ook vaak de eerste met nieuwe features.

Populairste producten

Xiaomi maakt veel producten. Het populairst zijn de smartphones, zoals de budget-topper Xiaomi Redmi 6 Pro en toptoestel Xiaomi Mi 8. Dit toestel is vergelijkbaar met de nieuwste Samsung en iPhone, maar kost slechts €300!

Ook de accessoires van Xiaomi worden veel verkocht. Bijvoorbeeld de Xiaomi Mi Band 3,  Xiaomi Yi 4K Camera en Xiaomi Mi Powerbank. Daarnaast verkoopt Xiaomi vele andere producten, zoals tablets, televisies, een slimme weegschaal.

Bijzonder zijn ook de Smart Home producten. Hiermee kun je je huis automatiseren met op het internet aangesloten lampen, rookmelders, beveiligingscamera’s en thermometers.

Betrouwbare shops Nederland

Betrouwbare webshops China

Waarom heeft Xiaomi zoveel producten

Veel mensen vragen zich af waarom Xiaomi zoveel verschillende producten verkoopt. Het antwoord is dat het niet één bedrijf is. Xiaomi investeert in andere bedrijven. Die mogen dan de naam Xiaomi gebruiken. Vergelijk het met Philips dat eerst alleen lampen maakte, maar daarna ook stofzuigers, televisies en waterkokers.

Betrouwbare winkels

Onderstaande winkels hebben we allemaal zelf getest! Voor het gemak kom je direct op de Xiaomi-pagina van de betreffende shops uit!

Betrouwbare shops Nederland

Betrouwbare webshops China

MiFans
Logo