Mysterieus Xiaomi toestel krijgt TENAA certificering

Xiaomi Toestel op TENAA

Xiaomi Toestel op TENAAVoor smartphone makers is TENAA vaak een obstakel, welke overwonnen moet worden om een smartphone te mogen uitbrengen. Voor smartphone fans is het eerder een handige manier om op de hoogte te blijven van de laatste toestellen en hun specificaties. Onlangs verscheen er een nieuw Xiaomi toestel op de TENAA website. Dit zorgde voor veel speculatie over welk toestel het zou kunnen zijn.

Redmi 5 of toch verbeterde Redmi 4?

De smartphone wordt vermeld onder het modelnummer MAE136. Volgens velen zou het heel goed om de Xiaomi Redmi 5 kunnen gaan. Anderen wijzen erop dat het toestel ook veel overeenkomsten vertoont met de Xiaomi Redmi 4 van vorig jaar. Het is nog onbekend of het eventueel om de opvolger van de Redmi 4 gaat, of misschien om een geüpdatete versie.

Specificaties “Redmi 5”

Op de TENAA site zijn twee foto’s van het toestel te zien en worden een paar specificaties vermeld. Zo krijgt het toestel een 5 inch display en een metalen behuizing. Verder heeft het een vingerafdrukscanner aan de achterkant en komt het met een 4000 mAh batterij. Zoals gebruikelijk bij Chinese smartphones, zal ook dit toestel twee SIM kaarten ondersteunen. Als laatste worden ook de afmetingen van de telefoon vermeld. Deze bedragen 139,24 x 69,94 x 8,65 cm.

Niet lang na TENAA certificering meer informatie

Vaak duurt het niet al te lang voordat er meer informatie over een toestel vrijkomt na een TENAA certificering. Naar verwachting zullen we dan ook binnenkort weten om welk toestel het precies gaat en wat de verdere specificaties zijn.

 

 

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo