Monster deals bij Gearbest: halloween korting op Xiaomi Mi MIX 2 en Mi 5x

Xiaomi aanbieding korting

Op 31 oktober is het weer Halloween. In Nederland wordt dit feest niet veel gevierd, maar in andere landen is dit wel anders. Om die reden heeft Gearbest de komende tijd speciale Halloween acties. Hierdoor kun je onder andere de Xiaomi Mi MIX 2 en Xiaomi Mi 5x met korting kopen.

Happy Halloween Party bij Gearbest

Ter gelegenheid van halloween heeft Gearbest een hoop aanbiedingen klaar gezet. Niet alleen op halloween kleding en maskers, ook op andere producten. Zo kun je in zogenaamde flash deals producten als de Xiaomi Mi MIX 2 en Xiaomi Mi Powerbank met flinke korting kopen. Zorg wel dat je er snel bij bent, want de aanbiedingen zijn maar kort geldig.

Monster korting  op Xiaomi

Ook als je geen halloween viert kan het schrikken geblazen zijn. Bijvoorbeeld van de ‘monster kortingen’ op bepaalde merken, waaronder Xiaomi. Terwijl de actie loopt kun je de Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner, Xiaomi router, Xiaomi Mi Max 2 en Mi 5x met flinke korting kopen.

Gearbest

Gearbest is een van de webshops die we aanraden. Gearbest heeft een groot assortiment en lage prijzen. Ook heeft het bedrijf een magazijn in Europa, waardoor je producten sneller aankomen en je geen invoerrechten hoeft te betalen. Alle webshops die we op deze website aanraden hebben we zelf getest.
Naar de Gearbest halloween actiepagina

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo