MIUI 12: zijn dit de eerste beelden?

MIUI-12

Het is nog maar een half jaar geleden dat een groot aantal Xiaomi toestellen werd ge├╝pdatet naar MIUI 11. Nu heeft een Xiaomi ontwikkelaar al beelden getoond van features die mogelijk in MIUI 12 terecht komen.

Wat gaat MIUI 12 bieden?

Voor velen is het geen verrassing dat Xiaomi meer energie wil steken in de ontwikkeling van zijn eigen OS. Het is in die zin dus niet zo vreemd dat Xiaomi nu al komt met mogelijke suggesties. Wellicht hoopt het bedrijf op deze manier de meningen van hun gebruikers te peilen, voordat ze echt tot de ontwikkeling overgaan.

Xiaomi-nieuwsbrief: guides, nieuws, deals, reviews en nog veel meer...

Schrijf je GRATIS in!

Al 1.384 Xiaomi-fans gingen je voor!

Hieronder enkele afbeeldingen die verschenen op een Chinese Xiaomi website. Je kunt daar ook enkele gif bestanden zien, waaruit blijkt hoe de gestures van MIUI 12 mogelijk gaan werken.

Voornaamste (mogelijke) veranderingen

In de post van de Chinese ontwikkelaar is een percentage te zien. Dat percentage houdt de kans in dat er in MIUI 12 een dergelijke verandering komt. De percentages liggen tussen de 50-100%.

In de galerij hierboven zie je drie afbeeldingen. De eerste is van de camera. Volgens de Xiaomi software ontwikkelaar is het steeds belangrijker om de User Interface van de camera te verbeteren. Dit heeft vooral te maken met het steeds gecompliceerder worden van de lenzen die Xiaomi in de toestellen plaatst. Hier kunnen we met grote zekerheid een update verwachten.

Vind het ideale Xiaomi-hoesje

Grote collectie Xiaomi-hoesjes voor vele modellen.

Dark mode en notificaties

Op de tweede afbeelding zie je de ‘Perfect Dark Mode’, waar zoveel mensen al op zitten te wachten. Het hele scherm is gehuld in een zwarte deken, waardoor het ook beter wordt om je telefoon in de avonduren te gebruiken.

De laatste afbeelding is een scherm met notificaties. Dat scherm is in MIUI 11 niet zo overzichtelijk, zeker gezien het soms grote aantal push notificaties dat we op dagelijkse basis ontvangen. Een overzichtelijk scherm met alle notificaties op een geordende manier weergegeven, zou dan meer dan welkom zijn.

Je kunt op de website van Xiaomi China ook nog GIF-bestanden zien waarmee de gestures worden getoond.


Wat vind jij? Ben jij al te spreken over de eerst getoonde beelden? Of zijn er nog features die jij graag terug zou willen zien in de nieuwe MIUI?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo