Word lid van de MiFans.nl Telegram-groep (alleen op uitnodiging)

Xiaomi wordt steeds groter en groter en dat zien we ook aan het aantal bezoekers op mifans.nl en ons forum. De afgelopen periode kregen we regelmatig de vraag of we niet meer kanalen konden toevoegen en dat is gebeurd… Telegram!

Gewoon, MiFans onder elkaar..

Er zijn tegenwoordig veel manieren om in contact te blijven, maar het is toch prettig als dat kan op een platform van jouw keuze. Telegram staat om groepen bekend, mede doordat er genoeg mogelijkheden zijn voor het beheer en uitbreiden ervan.

De keuze voor Mifans.nl was dan ook snel gemaakt om een eigen Telegram-groep op te richten, die inmiddels al een tijdje draait.

Er hebben al veel leuke gesprekken plaatsgevonden, zijn al veel vragen beantwoord en is het gewoon leuk om mede-Xiaomi-fans te spreken.

Uitnodiging: word gratis lid!

Wil jij ook lid worden van de Telegram-groep? Dat kan alleen met een speciale uitnodigingslink waardoor je direct naar de groep gebracht wordt.

De MiFans.nl Telegram-groep is besloten, dus het is alleen mogelijk om via een link als deze lid te worden. Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden als je lid zou worden…

Over Telegram

Telegram is een messenger-app die veel overeenkomsten heeft met WhatsApp. Er zijn echter veel handige, extra functies beschikbaar. De laatste maanden is Telegram enorm gegroeid, mede doordat steeds meer mensen een alternatief zoeken voor WhatsApp.

Voor Telegram zijn voor praktisch alle platformen apps beschikbaar, hieronder een lijstje met downloads.

Ik zou het tof vinden als je lid zou worden van de MiFans.nl-groep op Telegram!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo