MiFans.nl lanceert Nederlandse Xiaomi-community

Als Xiaomi-enthousiasteling vertel en deel ik graag mijn ervaringen over het merk, de producten en software op MiFans.nl. Maar er was ruimte voor uitbreiding, een logische uitbreiding: de Nederlands MiFans-community!

Xiaomi en MiFans

Xiaomi is de laatste jaren flink gegroeid en na de lancering in Nederland zijn er ook steeds meer enthousiaste gebruikers bijgekomen. Maandelijks weten zo’n 60.000 bezoekers de weg te vinden naar MiFans.nl, waar we het laatste nieuws, reviews, guides en meer plaatsen over Xiaomi.

Door de groei de laatste tijd, zien we ook steeds meer de behoefte om te communiceren met andere gebruikers, komen er vragen voorbij en willen mensen tips delen. Om dit te faciliteren hebben we hard gewerkt de afgelopen maanden om de MiFans-community vorm te geven.

Voor de duidelijkheid: dit is een initiatief van en vóór fans en staat los van het merk of de organisatie Xiaomi.

Nederlandse MiFans-community

Het resultaat is dan ook de Nederlandse Mifans-community, een platform waar Xiaomi-fans, beginnelingen, mensen met vragen, enthousiastelingen en iedereen die iets over Xiaomi wil weten of wil delen terecht kan.

Met het opzetten van de community wil ik bijdragen aan de Nederlandse Mi-gebruikers en zou het daarom ook erg tof vinden als je zou registreren. Nu is dit niet de eerste keer, in 2008 heb ik Androidworld opgericht en daar met veel enthousiasme een bijzondere, mooie, grote community neergezet. Dat wil ik ook bereiken met MiFans.

Natuurlijk is het lastig om dit alleen te runnen! Sterker nog, een community is juist het groepsgevoel en elkaar helpen. Dus als je iets wil bijdragen, dan hoor ik dat graag! Misschien als moderator, of wellicht heb je mooie tips om te delen of wil je helpen met het beantwoorden van vragen? Laat het vooral weten op het forum!

Dingen die je nu kunt doen op de MiFans-community

Om je een beetje op weg te helpen, hier een aantal linkjes met dingen die je kunt doen:

Ik ben super enthousiast over deze community en ben erg benieuwd hoe dit gaat lopen. Heb je feedback, laat het ook vooral weten! Ik sta overal voor open! Voor nu: registreren maar!

Uiteraard kun je ook nog steeds terecht in de Dutch Xiaomi Fans Facebook-groep

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo