“Xiaomi Mi Note 3 wordt binnenkort gelanceerd”

xiaomi note 3

Een paar dagen terug schreven we over de Xiaomi Mi Mix 2, de vermoedelijke opvolger van de Mi Mix. Deze telefoon zal waarschijnlijk volgende maand al gepresenteerd worden. Nu gaan er geruchten dat Xiaomi binnenkort nóg een telefoon gaat lanceren: de Xiaomi Mi Note 3.

Verwacht wordt dat de Mi Note 3 al deze of volgende maand gelanceerd wordt. Als dit klopt betekent dit dat de tijd tussen de lancering van de Mi Note 2 en zijn voorganger best kort is: ongeveer driekwart jaar. De tijd die tussen het uitbrengen van de eerste en tweede versie van de Note zat was bijna twee jaar. De reden voor deze korte tussentijd heeft waarschijnlijk te maken met de concurrentie. Xiaomi zou zo snel mogelijk de strijd aan willen gaan met Apple, dat haar nieuwste iPhone in september presenteert.

Specificaties

Volgens de geruchten zal de telefoon een AMOLED-scherm krijgen met een resolutie van 2560×1440 pixels. Dit scherm zal om beide zijkanten van de telefoon gebogen worden. Over de afmetingen van het display is nog weinig te zeggen. Als deze hetzelfde zijn als die van zijn voorganger zou dit betekenen dat het een 5,7 inch display wordt.

Er wordt verwacht dat er een Snapdragon 835 processor in de telefoon zal komen, gecombineerd met 6gb aan RAM-geheugen. Het toestel zal worden aangestuurd met de nieuwste MIUI 9 software. Al met al zou dit betekenen dat deze telefoon krachtige prestaties kan leveren.

Of de Mi Note 3 inderdaad al zo snel gepresenteerd wordt als we denken, blijft nog even afwachten. Wat we wel weten is dat Xiaomi met deze telefoon hoogstwaarschijnlijk een toptoestel gaat neerzetten.

 

 

 

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo