Mi-fans opgelet: ga jij als MI Explorer gratis naar Spanje deze zomer?

Mi Explorers in Spanje, juli 2018

Xiaomi zet, zoals we eerder aangaven, vol in op de Europese markt. Met het MI Explorer programma onderstrepen zij dit. Zij geven namelijk maximaal 10 Mi fans wereldwijd de kans gratis naar Spanje te reizen om daar de nieuwste telefoon uit te testen. Na de driedaagse testsessie mag je het toestel direct houden. Om haar entree in Spanje kracht bij te zetten betalen zij alle onkosten. Wij leggen uit wat het programma inhoudt en hoe je mee kan doen.

Wat is MI Explorer?

Met het MI Explorer programma geeft Xiaomi haar trouwste mi fans de gelegenheid om als eerste gebruikers hun nieuwste telefoon te testen. Welke dat wordt is nog even een verrassing, maar wellicht ben jij de eerste die de nieuwste Pocophone in handen heeft! Voor deze gelegenheid pakt Xiaomi verder uit. Zij geven namelijk maximaal 10 kandidaten de kans om gratis naar Madrid te vliegen en daar drie nachten in een hotel te verblijven. Naast uitgebreide tests van het nieuwe toestel krijg je ook een stadstour aangeboden. Bovendien zijn jouw verzekeringen geregeld. Kortom, afgezien van jouw maaltijden en toeristenbelasting ga je geheel op kosten van Xiaomi naar Spanje. Het exacte overzicht van wat wel en niet is inbegrepen zie je op deze pagina.

Mi Explorers in Spanje, juli 2018

De graphic waarmee Mi Explorers jou uitnodigt om mee te doen

Hoe maak je kans om Mi Explorer te worden?

Als jij als echte Mi fan bij dit event aanwezig wilt zijn kun je jezelf tot 1 juli aanstaande aanmelden via de registratiepagina. Je moet dan een Mi-account hebben of aanmaken. Aangezien deze ervaring alleen bedoeld is voor echte Mi fans krijg je een quiz van 20 vragen. Beantwoord jij er minimaal 18 goed? Dan kun je jezelf direct opgeven als je aan de voorwaarden voldoet.. Je ontvangt per mail bericht als je één van de gelukkige winnaars bent.

Jouw winkans als Mi Explorer verhogen?

Als je de onderstaande post op Facebook een like geeft verhoog je de winkans, want voor elke 1.000 likes stelt Xiaomi 1 extra plek ter beschikking. Doe je mee en word jij als een van de gelukkige winnaars gekozen? Neem dan contact met ons op!

Laat het ons weten!

Doe je mee en wordt jij als een van de gelukkige winnaars gekozen? Neem dan contact met ons op! Wellicht kunnen we er een leuk artikel aan wijden!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo