Xiaomi zoekt testers voor de Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 in diverse kleuren

In de zomer van 2018 organiseerde Xiaomi een Mi-explorer event ter ere van de lancering van de Xiaomi Pocophone F1. De gelukkigen mochten als eerste dit nieuwe toestel testen. Ook later werden verbeteringen in overleg met gebruikers ontwikkeld. Als eindejaarskado voor de fans organiseert de Chinese telefoongigant nu een nieuw Mi-explorer event rond de upgrade van de Xiaomi Mi Mix 3. Wij weten hoe je mee kunt doen.

Upgrade Xiaomi Mi Mix 3

Officieel is de Xiaomi Mi Mix 3 alleen uitgebracht in China. Volgend jaar plant Xiaomi een wereldwijde lancering. Om deze lancering kracht bij te zetten heeft zij diverse updates ontwikkeld. Sommige, zoals instellingen voor de slider, geluidseffecten en bugfixes worden nu al uitgevoerd. Wat de upgrades worden die de gelukkigen tijdens de Mi-explorer challenge mogen testen is nog niet bekend, al valt uit de non-disclosure bepaling uit de omschrijving op te maken dat er een nieuwe naam gekozen wordt en er ook camera-updates te verwachten zijn.

Xiaomi Mi Mix 3 achterkant en voorkant met uitschuifbare cameraslide

Test jij de nieuwste Mi Mix 3 als Mi-explorer?

De Mi explorer challenge voor de Xiaomi Mi Mix 3

Bij de challenge van deze zomer mochten de kandidaten op kosten van Xioami naar Spanje vliegen en het toestel houden dat zij getest hadden. Deze challenge is minder specifiek over de data, prijzen en de locatie, maar we verwachten een vergelijkbare opzet. Uiteraard kun jij jezelf ook kwalificeren.

Hoe kwalificeer je jezelf voor de volgende Mi-explorer?

Om jezelf te kwalificeren moet je allereerst lid zijn van de Mi-community. Als je je daarvoor nog niet hebt ingeschreven moet je dat dus eerst even doen. Vervolgens kun je je via de link in het aanmeldformulier aanmelden tot en met 9 december. Je wordt dan uitgenodigd een aantal missies te doen. Als je die goed vervult kom je in de eindloting. Op 10 december maakt Xiaomi via een e-mail aan de winnaars bekend of jij tot de gelukkigen behoord. Mocht je als Nederlandse Mi-fan kwalificeren, dan horen we dat natuurlijk graag.

Uiteraard blijft het in de tussentijd ook gewoon mogelijk om de Xiaomi Mi Mix 3 te kopen, bijvoorbeeld bij een van onderstaande webwinkels of met een abonnement via mobiel.nl.

[table id=17 /]

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo