Oprichters Xiaomi delen nieuws over Xiaomi Mi 4c: nieuwe verpakking, Snapdragon 808

Oprichters Xiaomi delen nieuws over Xiaomi Mi 4c nieuwe verpakking, Snapdragon 808

Oprichters Xiaomi delen nieuws over Xiaomi Mi 4c nieuwe verpakking, Snapdragon 808

Twee oprichters van Xiaomi hebben op hun Weibo-profiel meer informatie gedeeld over Xiaomi’s nieuwste telefoon, de Xiaomi Mi 4C. De telefoon krijg een nieuwe verpakking, MIUI 7 en een Snapdragon 808 processor. De telefoon zal op 22 september tijdens een presentatie van Xiaomi gelanceerd worden.

Verpakking

Wie al een apparaat van Xiaomi in huis heeft is bekend met de karton-kleurige verpakking van Xiaomi producten. Alle Xiaomi producten werden tot nu toe geleverd in kleine, minimalistische doosjes van karton zonder kleur. Daar komt nu verandering in, want de Xiaomi Mi 4c krijgt een fel-oranje verpakking met witte wikkel.

Snapdragon 808 processor, dual-sim met 4G

Xiaomi CEO Lei Jun deelde op Weibo dat de Mi 4c een Snapdragon 808 processor krijgt. Dat is een krachtige 64-bit processor met acht cores. De telefoon heeft plek voor twee simkaarten, en beide simkaartpoorten zijn geschikt voor 4G.

MIUI 7

De Xiaomi Mi 4c krijgt in eerste instantie MIUI 6 als besturingssysteem. Later komt MIUI 7 gegarandeerd voor de telefoon beschikbaar, heeft Xiaomi bevestigd. Zodra MIUI 7 gelanceerd is, kan twee keer op het scherm van de telefoon getikt worden om hem automatisch op te laten starten. Dezelfde techniek kan de telefoon ook weer in standby modus zetten.

Overige specificaties

De overige specificaties van de smartphone zijn ook al bekend. De 4c krijgt een 5 inch full HD scherm, en er worden verschillende versies van de telefoon gemaakt. De eerste versie heeft 16gb opslagruimte en 2gb werkgeheugen. Een versie met 32gb opslagruimte heeft 3gb werkgeheugen en de laatste versie, met 64gb opslagruimte heeft ook 3gb werkgeheugen. Verder krijgt de Xiaomi Mi 4c een 13 megapixel camera aan de achterkant, en een 8 megapixel camera an de voorkant.

22 september gepresenteerd

Op 22 september wordt de telefoon gelanceerd, tijdens een Xiaomi evenement. Mogelijk wordt de tweede generatie Xiaomi Mi Pad dan ook gelanceerd. Er worden slechts 100.000 exemplaren van de Xiaomi 4c gemaakt.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo