Mi 3 10 miljoen keer verkocht, gouden Mi 3 nu te koop

Gouden Mi 3

Gouden Mi 3

Dat het goed gaat met Xiaomi wisten we al een tijdje. Onlangs werd bekend dat het bedrijf het derde grootste smartphonemerk ter wereld is, en bleek dat het 10.000 telefoons verkocht in een paar seconden bij de lancering in Taiwan.

10 miljoen

Maar wat we niet wisten, was hoeveel telefoons er nou precies verkocht werden. Het totaal was bekend, maar het totaal per telefoon niet. Xiaomi CEO Jei Lun maakte afgelopen vrijdag echter bekend dat de beste telefoon van het merk, de Mi 3 sinds zijn introductie 10 miljoen keer verkocht werd.

9 maanden

De Mi 3 is nog helemaal niet zo oud, en het is dus opmerkelijk dat de telefoon al zo vaak verkocht werd. 9 maanden geleden werd de telefoon geïntroduceerd. Veel mensen denken dat Xiaomi alleen maar telefoons verkopen tijdens de zogenaamde batch-sales, waarmee het merk dan in de publiciteit komt omdat er binnen een paar minuten zoveel telefoons verkocht worden.

Dat is echter niet zo, ook in gewone winkels in China zijn de telefoons te koop en blijkbaar gaat in die winkels de verkoop ook prima.

Gouden Mi 3

Om te vieren dat er 10 miljoen Mi 3 telefoons verkocht zijn, heeft CEO Jei Lun ook een gouden versie van de telefoon aangekondigd. Dat toont dat Xiaomi nog steeds vertrouwen heeft in de smartphone.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo