Lidl verkoop ook Xiaomi-producten in Nederland

Xiaomi logo featured banner

Er zijn steeds meer plaatsen waar Xiaomi te koop is, zo ook bij Lidl. In de online shop is onder andere de robotstofzuiger te koop.

Xiaomi kopen

Xiaomi begint steeds groter in te zetten op de Nederlandse markt en dat resulteert in steeds meer plaatsen waar deze te koop is. Eerder werd bijvoorbeeld al een samenwerking aangegaan met Kruidvat.

Ook bij de Aldi hebben al Xiaomi-producten in de schappen gelegen en dit wordt nu verder uitgebreid met de Lidl. De discounter heeft een tweetal producten die nu aangeboden worden.

Xiaomi bij Lidl

We zien in de online shop van de Lidl nu onder andere de robotstofzuiger terug van Xiaomi. Dit lijkt op de Roborock S50, ook al wordt er geen specifiek typenummer genoemd door de supermarkt.

Hieronder voor het gemak de prijsvergelijking. Het lijkt er dus op dat de deal bij Lidl niet slecht is…

  • Product
  • Foto’s
  • Aanbiedingen
Robot Vacuum Cleaner Buying GuideDescription: The smart home ecosystem has a new addition today! It is a highly intelligent home cleaning device …

Eerder werd door de Lidl ook al de Redmi 9A verkocht, maar inmiddels is deze uitverkocht. Of Lidl plannen heeft om het assortiment verder uit te breiden is niet bekend, maar dat er sporadisch steeds meer Xiaomi-producten te koop zijn is een feit.

Waar koop jij je Xiaomi-producten het liefst?

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo