Launch Xiaomi Mi Max 3 komt eraan, volop lekken en teasers…

Xiaomi Mi Max 3 box

Zoals we inmiddels gewend zijn voert Xiaomi rondom de lancering van een nieuw toestel het aantal teasers en lekken op. Op basis daarvan kunnen we concluderen dat de lancering van de Xiaomi Mi Max 3 en wellicht de Mi Max 3 Pro aanstaande is, want de teasers, reclames en gelekte foto’s volgen elkaar snel op. Wij maakten een overzicht.

Uiterlijk Xiaomi Mi Max 3 Pro

Zoals we eerder bespraken wordt de Xiaomi Mi Max 3 een grote telefoon met een beeldscherm van 6,99 inch. Om zo’n groot toestel optimaal te laten functioneren is ook een grote batterij nodig, dat zien we aan de achterzijde. Het zou voor de reguliere Xiaomi Mi Max 3 gaan om een batterij met 5.400 mAh batterij met Snapdragon 636. Volgens geruchten komt er ook een Max 3 Pro-versie. Dit toestel heeft dezelfde batterijcapaciteit, maar wordt uitgevoerd met een Snapdragon 710 processor. Hieronder zie je de afbeeldingen van de voor- en achterkant.

Xiaomi Mi Max 3 voorzijde en achterzijde

De voorkant en achterkant van de Xiaomi Mi Max 3

Overigens heeft Xiaomi in een rustig als curieus te bestempelen promotiefilmpje een aantal andere toepassingen voor de Xiaomi Mi Max 3 in gedachten. Ook curieus is dat het filmpje uit 2016 (b)lijkt te komen, maar dat Xiaomi het deze week verspreidde. Klein tipje, zet de speakers wat zachter voor je het filmpje start.

Verwachtingen Xiaomi Mi Max 3

Naast het grote beeldscherm en de te verwachten lange levensduur zijn er meer kenmerken die in het oog springen. Zo zijn Android Oreo en MIUI 10 vanaf de fabriek geïnstalleerd. Daarmee is dit toestel ook in het Nederlands in te stellen. Ook aan vingerafdruksensor en gezichtsherkenning is gedacht. Kortom de verwachtingen voor deze grote telefoon van Xiaomi zijn weer hoog gespannen.

Xiaomi Mi Max 3 hebben?

Hoe graag we je deze telefoon ook direct aan zouden willen bieden, het is nog niet zover. Na de release, die naar verwachting deze maand plaats vindt, kunnen we je meer vertellen over de start van de verkoop en de prijs. Uiteraard kun je ook altijd zelf bij Mifans.nl in de gaten houden wanneer de Xiaomi Mi Max 3 te bestellen is.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo