Is het volgende launch-event voor de Xiaomi Mi Max 3?

Xiaomi Mi Max 3 Pro

Na de succesvolle lanceringsshow van eind mei, waar we onder meer de Mi Band 3 en Xiaomi MI 8 gepresenteerd kregen volgde een kleiner event op 25 juni. Op 28 juni volgt alweer de volgende launch. We zijn benieuwd welke nieuwe items daar geshowd worden. Aan de teasers en geruchten te merken zou dit wel eens de Mi Max 3 kunnen zijn. Ook de Xiaomi Mi A2 is een gegadigde om (opnieuw) gelanceerd te worden.

De Xiaomi Mi Max 3

Volgens de laatste geruchten komen er van de Mi Max 3 twee versies. De reguliere en de Mi Max 3 Pro.

Er is nog niet veel bekend. De Xiaomi Mi Max 3 zou een 6,9 inch beeldscherm hebben en voorzien zijn van een Snapdragon 636. In ieder geval was dit genoeg inspiratie voor een mooie teaser, al betwijfelen we of dit inderdaad een originele teaser is.

https://youtu.be/JOwQV_ywbnk

De Xiaomi Mi Max 3 Pro

Xiaomi watchers ontdekten vanmorgen een tweede type op de Chinese site van Xiaomi. Deze Xiaomi Mi Max 3 Pro zou nog uitgebreider zijn. Zo zou de Xiaomi Mi Max 3 Pro een 6,9 inch beeldscherm hebben met Snapdragon 710 processor. Ook zou 6GB RAM opslagcapaciteit zijn voorzien in combinatie met 128 GB opslagcapaciteit. De 5,400 mAh batterij zorgt voor een lange levensduur en alle ruimte om te genieten van social media. Met dual camera aan de achterzijde en een selfiecamera met Sony IMX363 aan de voorkant is er dan ook genoeg te genieten. Of dit de definitieve specificaties zijn is nog even de vraag aangezien de boodschap na korte tijd weer verdween.

Komt de Xiaomi Mi A2 ook op 28 juni?

Nadat bij de release van eind april de Xiaomi Mi 6X werd gelanceerd verwachtte iedereen dat deze snel zou worden uitgebracht voor de Europese markt met merknaam Xiaomi Mi A2. Na de lancering is echter over de A2 niets meer vernomen. Specialisten houden er dan ook rekening mee dat deze bij het komende event alsnog gepresenteerd zal worden om weer wat media exposure te krijgen.

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo