Lancering Xiaomi Mi 7 op 23 mei?

Al geruime tijd gaat het gerucht dat de Xiaomi Mi 7 eraan komt. Al sinds november vorig jaar worden de geruchten sterker. Sinds Xiaomi afgelopen februari officieel bevestigde dat het toestel eraan komt nemen de speculaties verder toe. Met de publicatie van een teaser, eerder vandaag lijkt de lancering nu voor 23 mei a.s. gepland.

Teaser lancering Xiaomi Mi 7

Vanmorgen werd op Weibo de volgende teaser gevonden en gedeeld

Xiaomi Mi 7 teaser

De eerste teaser voor de Xiaomi Mi 7?

Rondom de lancering van een nieuw product wordt altijd een stroom van (valse) berichten verspreid. Ook na de lancering van deze teaser zijn er direct lezers die nepnieuws vermoeden. Dit zou onder andere blijken uit het feit dat de afbeelding niet van het officiële Mi-account afkomstig is. Ook de kwaliteit van de foto zou laag zijn. Aan de andere kant komt de lancering exact een jaar na de Xiaomi Mi 6 en heeft Xiaomi nog niet (ontkennend) gereageerd. Kortom, we zijn benieuwd!

Specificaties Xiaomi Mi 7

Hoewel Xiaomi dus nog niet anders heeft bevestigd dan dat dit toestel er nog in 2018 komt zijn er al diverse specificaties en zelfs een prijsindicatie (onder € 400,-) gelekt. Voor zover we nu weten wordt de Xiaomi Mi 7 een krachtige snelheidsmaniak. Dit blijkt alleen al uit de krachtige 845 Snapdragon processor die is voorzien in combinatie met (naar keuze) 6 of 8 GB RAM werkgeheugen. Het besturingssysteem af-fabriek wordt MIUI 9 in combinatie met Android Oreo, dus je kunt de Nederlandse taalinstellingen kiezen.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Ook voor de cameraprestaties zijn de verwachtingen (met een dual 16 Megapixel camera aan de achterzijde en 8 Megapixel selfie-camera aan de voorzijde) terecht hoog gespannen.

Xiaomi Mi 7 kopen?

Zoals we aangaven is nog niet bekend of de Xiaomi Mi 7 op 23 mei gelanceerd wordt. We kunnen dus geen uitspraken doen over de prijs en verkoopdatum. Als jij hieronder jouw e-mailadres achterlaat kunnen we je wel vrijblijvend een seintje geven zodra we weten waar en wanneer het toestel te koop is zodat je dit nieuwe paradepaardje van Xiaomi als eerste kunt bestellen.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!