Lancering op 25 april: de Xiaomi Mi 6X?

Xiaomi Mi 6X rendered met notch en verticale camerapositie

Met de lancering van de Xiaomi Mi Mix 2S nog vers in het geheugen is Xiaomi alweer op weg naar een volgend event. Met een mysterieuze teaser op WEIBO (de Chinese Facebook) met verwijzing naar de universiteit van CEO Lei Jun kondigt Xiaomi een mysterieuze persconferentie aan op 25 april. Hoewel niet meer bekend is gemaakt dan dat het een productlancering betreft denken de analisten dat het om de Xiaomi Mi 6X gaat.

Waarom de Xiaomi Mi 6X?

Allereerst lijkt het na de lancering van vlaggenschip Xiaomi Mi Mix 2S vorige maand nu wel erg snel om al een volgend vlaggenschip te lanceren. Een toestel als de Xiaomi Mi 6X (die in Europa overigens waarschijnlijk Xiaomi A2 gaat heten) ligt dan meer voor de hand. Deze is immers in het middensegment geplaatst.

Xiaomi Mi 6X gouden case gelekt

De hoesjes van de Xiaomi Mi 6X liggen al klaar voor verkoop

Een ander argument is dat ook de aankomst van deze smartphone al een tijdje in de lucht hangt. Zoals op bovenstaande afbeelding te zien is, zijn de hoesjes zelfs al klaar.

Xiaomi Mi 6X de moeite waard?

Als we afgaan op de specificaties is ook voor dit toestel de kreet: ‘premium toestel voor budget prijs’ weer van toepassing. De snelle Helio P60 processor (vergelijkbaar met een Snapdragon 835) belooft al veel. Het 6 GB RAM en 64 GB werkgeheugen maakt de telefoon geschikt voor alle moderne toepassingen.

Ook het camerawerk (met liefst 3 camera’s) is een upgrade van de camera’s in vergelijking de Redmi Note 5 Pro. Dit in combinatie met scherpe sensoren maakt dat er veel mooie camera-features verwacht mogen worden. De volledige overzicht van specificaties zie je op onze productpagina.

Xiaomi Mi 6X hebben?

Natuurlijk informeren we via de site wanneer deze nieuwe premium telefoon met budget prijs te koop is. Je kunt natuurlijk ook hieronder jouw e-mailadres opgeven. We geven je dan geven we je een seintje zodra de Xiaomi Mi 6X te bestellen is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_ebf02″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo