5% korting op Xiaomi producten bij DealExtreme

Mi Pad apps

Mi Pad apps

Wie net dat kleine beetje extra nodig heeft om overtuigd te worden om een Xiaomi te kopen is nu aan het goede adres bij DealExtreme. Het bedrijf geeft namelijk 5% korting op alle Xiaomi producten wanneer gebruik wordt gemaakt van de couponcode ‘DXXIAOMINL’. De korting moet verzilverd worden tijdens het betalen en gaat door middel van een kortingscode, een coupon.Het is onduidelijk tot wanneer de kortingscode geldig is. Update: de code is ondertussen niet meer geldig.

Kortingscode:

DXXIAOMINL

Let op: de kortingscode is ondertussen niet meer geldig.

DealExtreme

DealExtreme is al een tijdje een begrip onder Nederlanders die spullen in China kopen. De website heeft vaak een van de laagste prijzen op het internet, en verkoopt vooral elektronica accessoires zoals opladers en oplaadkabels, hoesjes om je telefoon te beschermen en diverse reserve onderdelen. Mensen die wel eens op DealExtreme besteld hebben zullen de bruin/gele envelop met speciaal beschermend plastic waarin bestelde producten geleverd worden goed herkennen.

Korting

De korting geldt voor alle Xiaomi producten in het assortiment van DealExtreme. Om de korting te activeren moet tijdens het betalen de kortingscode ‘DXXIAOMINL’ ingevoerd worden. Nadat deze geaccepteerd is zal er 5% van de prijs afgaan.

Verzending

Standaard is de verzending bij DealExtreme gratis. Wanneer je voor meer dan €100 besteld raden we je aan om niet van de gratis verzending gebruik te maken, maar van de ‘Standard’ of ‘Expedited’ verzendmogelijkheden gebruik te maken. Hierbij krijg je een code waarmee je het pakketje kunt volgen. Bovendien is de verzending dan sneller, de standaard ‘SuperSaver’ verzendmanier doet er vaak een aantal dagen over.

Prijzen

DealExtreme is iets duurder dan Xiaomi producten normaal zijn. Dat komt doordat de website een kleine marge toevoegt, bijvoorbeeld voor de service en de gratis verzending. De Mi 3 kost bij DealExtreme inclusief korting van 5% zo’n €230, de Mi Pad kost inclusief korting ongeveer 220 Euro inclusief verzending.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo