Xiaomi M365 Electric Scooter: nooit meer afhankelijk van het OV

$50 korting op de Xiaomi M365 Electric Scooter niet meer zwetend de zomer door

Geen zin om deze zomer bezweet van het fietsen op je bestemming aan te komen? Probeer de Xiaomi M365 Electric Scooter! Deze step haalt snelheden tot 25 kilometer per uur en heeft een bereik van 30 kilometer.

Xiaomi M365 Electric Scooter

Afgelopen semester studeerde ik in Singapore. Daar viel het aantal gebruikers van elektrische scooters al op. Niet gek, want het is de ideale manier om snel en zonder moeite op je bestemming aan te komen. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer of files!

De Xiaomi M365 Electric Scooter heeft een elektrische motor waarmee je snelheden tot 25 kilometer per uur kunt halen. Hellingen van 10% zijn ook geen probleem. Met een opgeladen batterij kun je 30 kilometer rijden. De batterij met een capaciteit van 18.650 mAh laadt je in 5,5 uur op. Je kunt dus na het werken weer met een volle batterij naar huis.

Veiligheid

25 kilometer per uur is best een hoge snelheid voor een elektrische step. Daarom gebruikt Xiaomi voor de Xiaomi M365 Electric Scooter speciale remmen. Hiermee kun je in vier meter stilstaan. Bovendien heeft de scooter een bel en verlichting aan de voor- en achterkant. Ook handig: de elektrische step is opvouwbaar en neemt dus niet veel ruimte in beslag in je garage of opslagruimte.

Doordat de elektrische step van Xiaomi opvouwbaar is, is het bijvoorbeeld ook eenvoudig om deze mee te nemen in het OV en zo dus uiteindelijk sneller en groener op de plaats van bestemming te zijn.

De Xiaomi M365 scooter staat goed aangeschreven en is inmiddels dan ook volop te koop, vaak nog in China. Hou er daarbij wel rekening mee dat je nog altijd invoerrechten, BTW en douanekosten moet betalen over dergelijke aankopen. Dan nog is het niet extreem duur, maar wel goed om te weten voordat je voor verrassingen komt te staan.

Prijzen en korting

Er zijn vaak promoties met de Xiaomi M365 scooter waarbij je flinke kortingen krijgt. Wij hebben een aantal betrouwbare aanbieders voor je op een rij gezet, waarbij de prijzen soms dagelijks wijzigen. Wil je meer weten over dergelijke voertuigen, check dan het artikel: Elektrische steps.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo