6% korting op alle originele Xiaomi accessoires bij TinyDeal

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Basic

De Chinese webwinkel TinyDeal biedt, om naar eigen zegge het nieuwe jaar goed in te luiden, 6% korting op verschillende productcategorieën. Een van die categorieën zijn de originele Xiaomi accessoires.

6% korting

De 6% korting geldt voor de volgende categorieën: ‘smart products’, ‘fashion earphone’, ‘power bank’, ‘featured cables’, ‘essential charger’ en ‘genuine Xiaomi’. De korting wordt geactiveerd door tijdens het bestelproces de code ‘2015Y6OFF’ in te voeren.

Kortingscode:
2015Y6OFF
Geldig tot 10 januari 15:00.

Geldigheid

De kortingscode geldt alleen voor producten die binnen de genoemde categorieën vallen. Voor andere producten betaal je dus de volle prijs. De actie is geldig tot 10 januari 15:00 Nederlandse tijd. Je moet dus wel snel zijn om te profiteren.

Producten

Onder de categorie originele Xiaomi producten vallen een hoop producten. Zo krijg je 6% korting op de Xiaomi Power Bank, Xiaomi Pistons earphones en kun je een screenprotector voor je telefoon met korting bestellen. Daarnaast kun je ook hoesjes kopen. Zonder korting liggen de prijzen voor deze beschermers vaak al onder de twee Euro. Alle producten die vallen onder de categorie om korting te krijgen vind je hier.


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij