Korting op Xiaomi Redmi Note 4 en Mi 6 bij Gearbest Lighting Flash Sale

Xiaomi aanbieding korting

Xiaomi aanbieding korting
Gearbest houdt geregeld zogenaamde Flash Sale’s, waarbij een product tijdelijk een stuk goedkoper is. Deze week organiseert het de ‘Lighting Flash Sale’, waarbij de populairste producten met korting te koop zijn, ook een hele hoop Xiaomi producten.

Lightning Flash Sale

De Gearbest Lighting Flash Sale wordt georganiseerd van 10 tot en met 15 mei. In die periode zijn een hele hoop producten voor extra lage prijzen te bestellen. Zo zijn de Xiaomi Redmi Note 4 en de nieuwe Xiaomi Mi 6 beiden flink afgeprijsd. Wie verder klikt naar deze pagina ziet dat er nog véél meer Xiaomi producten met korting te koop zijn. Niet alleen smartphones maar ook de Xiaomi Mi Notebook Air, Mi TV Box, Mi Band 2 en de Yi Night Vision Camera zijn voor lagere prijzen te koop.

Gearbest

Gearbest is een van de webshops die we  aanraden. De website heeft een groot assortiment Xiaomi producten en combineert dat met lage prijzen. Daarnaast is het altijd een van de eerste webshops die nieuwe Xiaomi producten kan leveren. Als laatste heeft het een prima klantenservice.

Lighting Flash Sale aanbiedingen bekijken

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo