Korting op de Xiaomi Mi Powerbank via Banggood en Tinydeal

Mi Power Bank

Mi Power Bank

Webshops stunten steeds vaker met de prijzen van Xiaomi producten, en ook nu is dat weer het geval. Banggood en Tinydeal, twee webshops die niet bij elkaar horen, hebben namelijk tegelijkertijd een aanbieding waardoor je korting hoog kan oplopen!

5 dollar korting bij Tinydeal

De eerste aanbieding kwam van Tinydeal. Wie snel koopt krijgt tijdelijk $5 korting en betaalt slechts €12,49 voor de 5000 mAh Xiaomi Mi Pokerbank. De 5000 mAh versie heeft iets minder capaciteit dan de normale versie, maar is in ruil daarvoor veel dunner en past dus altijd in je broekzak.

Nieuwe prijs: €12,49

De korting is via deze pagina te bekijken, de korting is al in de prijs opgenomen en je hoeft dus geen code te gebruiken.

4 dollar korting via Banggood

Ook Banggood verkoopt de Mi Pokerbank met korting. Het gaat hierbij om dezelfde 5000 mAh versie als bij Tinydeal. De aanbieding is echter van korte duur: het gaat om een zogenaamde flash deal, welke nog maar ongeveer 5 uur geldig is. Deze aanbiedingen bij Banggood duren altijd kort, soms nog geen dag.

Nieuwe prijs: €12,84

Je kunt de aanbieding hier vinden. Ook in dit geval is de korting al in de prijs verwerkt.

Xiaomi Mi Powerbank

De Xiaomi Mi Powerbank is een apparaat waarmee je je telefoon, tablet of zelfs camera kunt opladen zonder een stopcontact. Je laadt de Powerbank thuis op, en wanneer je plots stroom nodig hebt sluit je het apparaat via een USB-kabel aan. De Powerbanks met een grote capaciteit hebben zelfs meerdere USB-poorten zodat je devices tegelijkertijd kunt opladen.

Meer over de Xiaomi Mi Powerbank vind je op de Xiaomi Mi Powerbank pagina.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo