Korting op de Xiaomi Mi Band 1S Pulse bij Gearbest

Korting op de Xiaomi Mi Band 1S Pulse bij Gearbest

Gearbest verkoopt de Xiaomi Mi Band 1S Pulse tijdelijk met korting. Je betaalt omgerekend slechts 17,50 voor de digitale armband. De armband houdt je stappen bij, actieve minuten, gelopen afstand en zelfs je slaap. De wearable is ook te gebruiken als simpele smartwatch, waarbij het bandje trilt als je een bericht binnen krijgt op je telefoon. Ook de Xiaomi Dashcam is met korting te koop.

Korting op de Xiaomi Mi Band 1S Pulse

De Xiaomi Mi Band 1S Pulse normaal €40 bij Gearbest. Omdat het bedrag nu onder de €25 uitkomt, betaal je tijdelijk ook geen douane- en inklaringskosten. Gearbest meldt nog een grote voorraad van de wearables te hebben, en kan daarom deze lage prijs aanbieden.

Xiaomi Mi Band 1S Pulse bekijken bij Gearbest

Xiaomi Mi Band 1S Pulse

De Xiaomi Mi Band 1S Pulse is de tweede generatie wearable van Xiaomi. De belangrijkste feature in deze nieuwe versie is de toevoeging van de hartslagmeter. Daardoor weet je tijdens het sporten of je vet verbrand, spieren opbouwt of je conditie verbetert. Daarnaast zorgt de hartslagmeter ervoor dat het bijhouden van slaap nauwkeuriger geworden is.

Xiaomi Dashcam

Gearbest verkoopt ook de Xiaomi Dashcam met $6 korting. Daardoor betaal je nog maar €68. De Xiaomi Dashcam filmt wat er voor je auto op de weg gebeurt. Ook waarschuwt het apparaat je als je uit je rijbaan dreigt te raken.

Xiaomi Dashcam bekijken bij Gearbest


Volg MiFansNL op Facebook


Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
0 0 stem
Beoordeling
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle comments

Interesse in Xiaomi?

Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief met deals, nieuws, reviews en meer!

Nee, geen Xiaomi voor mij