Korting op de Redmi Note 2 en Mi Band 1S Pulse bij Gearbest

Xiaomi Redmi Note 2

Korting op de Redmi Note 2 en Mi Band 1S Pulse bij Gearbest

Gearbest heeft weer twee kortingscode’s gestuurd die alle bezoekers van Xiaomikopen.nl kunnen gebruiken. Het gaat om code’s waarmee de Xiaomi Redmi Note 2 en de Xiaomi Mi Band 1S Pulse met korting gekocht kunnen worden.

Xiaomi Mi Band 1S Pulse met korting

De eerste code geldt voor de Xiaomi Mi Band 1S Pulse. Met de code GBMI1S betaal je geen €22, maar €18,33. Dat is ongeveer 15% korting. De Mi Band 1S Pulse is een wearable die je stappen, actieve minuten en verbrande calorieën bijhoudt. Ook je de kwaliteit van je slaap wordt gemeten en een trilfunctie dient als wekker. Speciaal is de ingebouwde hartslagmeter. Zo train je nog effectiever.

Xiaomi Mi Band 1S Pulse bij Gearbest

Korting op de Xiaomi Redmi Note 2

Daarnaast is er een kortingscode beschikbaar voor de Xiaomi Redmi Note 2. Voor de witte versie kun je de code NOTE2W gebruiken, als je liever de zwarte versie koopt gebruik je de kortingscode NOTE2B. Na het gebruik van de code betaal je omgerekend ongeveer €118. Met de code bespaar je dus ongeveer €20.

Xiaomi Redmi Note 2 bij Gearbest

Gearbest

Gearbest is een van de webshops die we aanraden. De prijzen zijn laag, het assortiment is groot en het belangrijkst: bij problemen is de klantenservice goed in staat je te helpen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo