22% korting op de Mi Band bij DealExtreme

Xiaomi Mi Band

Xiaomi Mi Band

DealExtreme, een van onze favoriete Chinese webwinkels, verkoopt de Xiaomi Mi Band op dit moment met 22% korting. De oude prijs was €20,05, nu betaal je slechts €15,73.Die prijs is inclusief verzending. Bovendien behoort de Mi Band bij DealExtreme tot de categorie ‘MVProducts’ (Most Valuable Products) wat betekend dat je bestelling binnen 24 uur verzonden is.

Verzending

Het moment dat je wearable daadwerkelijk aankomt is helaas wel wat langer, zoals vaker het geval is bij DealExtreme. Reken op verzendtijden van ongeveer twee weken. Je kunt ook kiezen voor verzending vanuit het Europese warehouse, dan betaal je een Euro extra maar heb je de Mi Band een stuk sneller in huis, aangezien hij vanuit Europa verzonden wordt via PostNL.

Korting

Om te profiteren van de korting is niet zoals eerder het geval was een kortingscode vereist, maar de korting is al verrekent in de verkoopprijs. Je kunt uiteraard wel je gespaarde DX punten van eerdere aankopen inwisselen.

Mi Band

De Mi Band is een fitnesstracker in de vorm van een armband. Je draagt hem de hele dag om je pols. Overdag meet hij je stappen, het aantal actieve minuten en de hoeveelheid calorieën die je verbruikt. ’s Nachts kan de wearable je slaap bijhouden. Zo zie je de volgende ochtend hoe goed je geslapen hebt en kun je je slaap verbeteren. Bovendien kun je de wearable gebruiken als wekker, waarbij de band vibreert om je wakker te maken, alsof iemand lichtjes aan je hand schudt.

iPhone app

Sinds kort is de Mi Band ook te gebruiken met de iPhone via een nieuwe app, iets wat eerst niet het geval was. Eerder werkte de de armband alleen in combinatie met Android toestellen.

Andere aanbieders

De Mi Band wordt ook verkocht door andere aanbieders, waarbij de prijzen erg dicht bij elkaar liggen. DealExtreme is dankzij de korting wel de goedkoopste op het moment. Alle prijzen vind je op onze Mi Band pagina.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

Tags:

MiFans
Logo