Komt er dan toch een Xiaomi Mi 6 Plus? Case uitgelekt

Komt er dan toch een Xiaomi Mi 6 Plus? Case uitgelekt

Komt er dan toch een Xiaomi Mi 6 Plus? Case uitgelekt

Er gaan al lange tijd geruchten rondom de Xiaomi Mi 6 Plus. Eerst waren de geruchten nog positief, later werd gemeld dat de Mi 6 Plus er niet zou komen. Nu lijkt de telefoon toch te bestaan: een blogger heeft een case voor de telefoon in handen gekregen.

Siliconen case van Xiaomi Mi 6 Plus

De uitgelekte case is een siliconen case. Zo’n case wordt ook gemaakt voor de normale Xiaomi Mi 6. De case is dus geloofwaardig. De blogger vergelijkt in zijn foto’s de case met een echte Mi 6, waardoor we de maten goed kunnen vergelijken.

Geen audio-aansluiting, dubbele camera

Uit de foto’s blijkt dat de Mi 6 Plus net als zijn kleinere broer geen audio-aansluiting zal hebben. In plaats daarvan krijg je een adapter in de doos geleverd waardoor je je koptelefoon via de oplaad-poort kunt aansluiten. Net als de Mi 6 zal de Mi 6 Plus ook een dubbele camera hebben. Hiervoor wordt volgens de geruchten een dubbele Sony IMX362 12 megapixel camera gebruikt. Ten opzichte van de Mi 6 is de flitser enigszins verplaatst. Voor de rest is het ontwerp hetzelfde gebleven.

Specificaties

 

De geruchten spreken verder over een Snapdragon 835 processor, 6gb werkgeheugen en 64gb of 128gb opslagcapaciteit. De telefoon zal een batterij hebben met een capaciteit van 4500 mAh, en een 8 megapixel selfie camera aan de voorkant.

Gelijkenissen Mi Max 2

Dankzij de case weten we dus in ieder geval dat de Mi 6 Plus ooit bestaan heeft. Er is echter nog geen datum voor de lancering gekozen. Eerder gingen er al geruchten dat de grote versie van de Mi 6 gecanceld was. In plaats daarvan zou Xiaomi de Xiaomi Mi Max 2 lanceren. Die telefoon is inmiddels gelanceerd. Aangezien de specificaties grotendeels hetzelfde zijn, zal het interessant worden of Xiaomi de Mi 6 Plus ook daadwerkelijk gaat lanceren.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo