Is de Xiaomi Mi MIX 3 aanstaande?

Xiaomi MI Mix 3 met uitschuifbare camera

De snelheid waarmee Xiaomi toestellen lanceert blijft toenemen. Eind maart lanceerde deze Chinese telefoongigant de Xiaomi Mi Mix 2S, die per april in de verkoop ging. Nu wordt de geruchtenstroom rondom de Xiaomi Mix 3 steeds verder gevoed. Kenners verwachten dan ook dat de lancering niet ver weg kan zijn. Hoogste tijd om je een kennismaking te bieden en een eerste render te laten zien. Er zijn namelijk na de eerste geruchten nogal wat positieve veranderingen gebleken. Er lijkt namelijk dus veel moois aan te komen. Dat dit gunstig is voor jouw portemonnee leggen we aan het eind van het artikel uit.

Uiterlijk Xiaomi Mi MIX 3

Het meest opvallende kenmerk van de Xiaomi Mi MIX 3 lijkt te zijn dat deze zonder kenmerkende kin zal worden geproduceerd. De verwachting is dat het 6,4 inch beeldscherm 98% van het front zal uitmaken. De te verwachten camera aan de voorzijde zal via een pop-up te gebruiken zijn. Aan de achterkant verwachten we een dubbele camera (16 MP en 12 MP). Ook is er sprake van 2 varianten. Naast de gewone versie komt er een keramische variant en voor beide varianten is er de keuze uit diverse geheugen-opties. Een vingerafdruksensor ontbreekt dus deze zal in het scherm verwerkt zijn. Naast het grote beeldoppervlak is de dikte (of beter het gebrek eraan) opvallend. Het toestel zou namelijk slechts 6 millimeter dik zijn.

Technische specificaties Xiaomi Mi MIX 3

Voor zover nu bekend zal het toestel technisch niet onderdoen voor het vlaggenschip, de Xiaomi MI 8. Zo wordt het toestel onder meer voorzien van een Snapdragon 865 processor, 8 GB RAM werkgeheugen, 256 GB opslaggeheugen en mAh 3850 batterij. Daarnaast is het toestel waterdicht en stofvrij (IP68) en klaar om 5G internet te ondersteunen

Mi Mix 3 kopen?

Uiteraard bieden we je de Xiaomi Mi MIX 3 graag aan. We informeren je dan ook direct zodra we meer nieuws hebben na de lancering. Als je jezelf hieronder opgeeft sturen we je graag als eerste een seintje wanneer we weten waar en voor hoeveel dit toestel te koop is.

Mi Mix 2S met korting

Inderdaad, de lancering van de Xiaomi Mi MIX 3 is nu al gunstig voor jouw portemonnee. Zoals vaak in aanloop naar nieuwe releases worden er hoge kortingen gegeven op voorgaande modellen. Hieronder kun je de scherpste prijzen voor de Xiaomi Mi Mix 2S zien.

[table id=6 /]

Op de hoogte van de Mi Mix 3?

Schrijf je dan hier in en dan houden we je op de hoogte!

via: gizchina.com

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo