Dit zou de Xiaomi Mi 8 wel eens kunnen zijn (video)

Xiaomi Mi 8 box

Xiaomi maakt het steeds spannender in aanloop naar de grote launch meeting van eind deze maand. Het gerucht dat de Xiaomi Mi 7 en Xiaomi Mi 8 (ter ere van de achtste verjaardag) tegelijk gepresenteerd worden zijn steeds sterker. Zeker nu er een nieuwe set foto’s gelekt is van een nieuw model telefoon. Dit model wijkt nogal af van de eerdere beelden van de Xiaomi Mi 7. Ook is er inmiddels een filmpje opgedoken waarin de Xiaomi Mi 8 werkend te zien zou zijn. Wij praten je bij.

Is dit de Xiaomi Mi 8?

Dit zouden volgens experts de eerste foto’s zijn van de Xiaomi Mi 8. Het valt in ieder geval op dat de voorzijde lijkt te passen op de eerder gelekte foto van de cover, dus we zijn benieuwd. Eerst maar eens kijken.

Xiaomi Mi 8 voorkant en Xiaomi Mi 8 achterkant

Xiaomi Mi 8 voorkant en achterkant

Als je naar het ontwerp kijkt zien we een grote scherm/beeldverhouding en aan de voorzijde een notch met liefst 7 sensoren. Hierover gaan wilde geruchten. Zou zouden er sensoren voor een infrarood lens, camera, proximity sensor, sensor voor omgevingslicht, flitser, gezichtsherkenning, microfoon en speaker zijn ingebouwd.

Als paradepaardje mag een Snapdragon 845 processor natuurlijk niet ontbreken en omdat Xiaomi maar één keer 8 jaar wordt is er naast de gezichtsherkenningssoftware ook nog een in-screen vingerafdruksensor ingebouwd. Zo kun je de telefoon altijd ontgrendelen en ook gebruiken voor het autoriseren van, bijvoorbeeld, banktransacties.

Hoe werkt de Xiaomi Mi 8?

Om jouw voorpret helemaal compleet te maken wisten we een introductiefilmpje te vinden. Uiteraard onthouden we je dat niet.

https://youtu.be/KggkgmzzmuE

Kijk jij uit naar de Xiaomi Mi 8?

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo