Hoe de Xiaomi Mi Mix 3 afrekent met de notch

De Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbaar front

De notch leek een trend te worden, maar het aantal klachten neemt steeds meer toe. Daarom verzinnen fabrikanten andere mogelijkheden en Xiaomi heeft nu met de Xiaomi Mi Mix 3 de notch overbodig gemaakt. De CEO van Xiaomi deelde de foto van hun elegante oplossing persoonlijk op zijn Weibo-account. Wij geloven dan ook nooit dat het toeval is dat deze telefoon op 15 september, ongeveer tegelijk met de opvolger van iPhone X, wordt gelanceerd.

Gedurfd ontwerp Xiaomi Mi Mix 3 verslaat notch

Ook Xiaomi gaat mee met de trend om zo veel mogelijk van het front te vullen met beeldscherm. Daardoor zijn de karakteristieke kin en brede lijsten vervangen door een smalle lijst. Aan de bovenkant had men langer een brede lijst nodig voor de camera(‘s), gezichtsherkenningssensor en luidspeaker. Met de notch leek Apple daar verandering in te brengen, maar deze oplossing wordt door veel kopers niet gewaardeerd. Daarom presenteerde Xiaomi CEO Lin Bin op zijn eigen Weibo-account een foto van de inventieve oplossing die Xiaomi heeft bedacht.

De Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbaar front

De Weibo-foto van Xiaomi CEO Lin Bin: de Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbaar front

Inderdaad, het front van de Xiaomi Mi Mix 3 is uitschuifbaar, zodat je de camera en sensoren kunt gebruiken wanneer je wilt en van een volledig scherm zonder notch kunt genieten.

Xiaomi Mi Mix 3 wordt tegenover Apple gepusht

Hoeveel vertrouwen Xiaomi in deze oplossing heeft blijkt wel uit de releasedatum, 15 september. Waarschijnlijk niet geheel toevallig dat Apple de opvolger van de iPhone X (inderdaad, met notch) presenteert.

Xiaomi Mi Mix 3 kopen?

Zoals we al eerder beschreven zijn de algemene specificaties al veelbelovend, maar met dit uitschuifbare front ben je helemaal een trendsetter. De Xiaomi Mi Mix 3 wordt gelanceerd op 15 september en gaat per 3 oktober in de verkoop. We kunnen je dan direct vertellen waar je de beste deals kunt scoren. Uiteraard geven we je graag een seintje als het zover is. Je hoeft alleen hieronder jouw e-mailadres in te vullen en we informeren jou als eerste.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_19835″][/cp_slide_in]

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo