Hoe de Xiaomi Mi Mix 3 afrekent met de notch

De notch leek een trend te worden, maar het aantal klachten neemt steeds meer toe. Daarom verzinnen fabrikanten andere mogelijkheden en Xiaomi heeft nu met de Xiaomi Mi Mix 3 de notch overbodig gemaakt. De CEO van Xiaomi deelde de foto van hun elegante oplossing persoonlijk op zijn Weibo-account. Wij geloven dan ook nooit dat het toeval is dat deze telefoon op 15 september, ongeveer tegelijk met de opvolger van iPhone X, wordt gelanceerd.

Xiaomi draadloze lader (20W)
Snelle draadloze lader van Xiaomi. Zonder kabel of stekker.
€ 18,22 € 29
GBXM1999
12 dagen resterend

Gedurfd ontwerp Xiaomi Mi Mix 3 verslaat notch

Ook Xiaomi gaat mee met de trend om zo veel mogelijk van het front te vullen met beeldscherm. Daardoor zijn de karakteristieke kin en brede lijsten vervangen door een smalle lijst. Aan de bovenkant had men langer een brede lijst nodig voor de camera(‘s), gezichtsherkenningssensor en luidspeaker. Met de notch leek Apple daar verandering in te brengen, maar deze oplossing wordt door veel kopers niet gewaardeerd. Daarom presenteerde Xiaomi CEO Lin Bin op zijn eigen Weibo-account een foto van de inventieve oplossing die Xiaomi heeft bedacht.

De Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbaar front

De Weibo-foto van Xiaomi CEO Lin Bin: de Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbaar front

Inderdaad, het front van de Xiaomi Mi Mix 3 is uitschuifbaar, zodat je de camera en sensoren kunt gebruiken wanneer je wilt en van een volledig scherm zonder notch kunt genieten.

Xiaomi Mi Mix 3 wordt tegenover Apple gepusht

Hoeveel vertrouwen Xiaomi in deze oplossing heeft blijkt wel uit de releasedatum, 15 september. Waarschijnlijk niet geheel toevallig dat Apple de opvolger van de iPhone X (inderdaad, met notch) presenteert.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Xiaomi Mi Mix 3 kopen?

Zoals we al eerder beschreven zijn de algemene specificaties al veelbelovend, maar met dit uitschuifbare front ben je helemaal een trendsetter. De Xiaomi Mi Mix 3 wordt gelanceerd op 15 september en gaat per 3 oktober in de verkoop. We kunnen je dan direct vertellen waar je de beste deals kunt scoren. Uiteraard geven we je graag een seintje als het zover is. Je hoeft alleen hieronder jouw e-mailadres in te vullen en we informeren jou als eerste.

 

 

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Enthousiast over Xiaomi?
Schrijf je dan in voor de gratis Xiaomi Weekly

Wij sturen je 1-3 week het laatste nieuws, de beste deals en exclusieve weggeefacties
Inschrijven
Nee, dankjewel
close-link

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!