Zou dit dan de Xiaomi Mi 7 zijn?

Na eerdere berichten over gelekte foto’s van de Xiaomi Mi 7 vonden we vandaag de nieuwste afbeeldingen. Wederom wordt beweerd dat dit de echte preview van het toekomstige paradepaardje van Xiaomi moet zijn. De foto’s zijn zo verschillend van de vorige gelekte beelden dat óf de Xiaomi Mi 7 nu al een remake heeft gehad óf een van de bronnen het mis had.

Xiaomi Mi 7

Volgens de meest recent gelekte beelden is dit het nieuwe uiterlijk van de Xiaomi Mi 7

Xiaomi Mi 7 nieuwe voorkant en achterkant

Dit zijn volgens de laatste berichten de voor- en achterkant van de Xiaomi Mi 7

Het eerste dat opvalt is dat er, anders dan de geruchten van vorige week doen vermoeden, geen ruimte is voor een vingerafdruksensor. Ook de infrarood-sensor is niet direct zichtbaar, al zou deze zich, door de creatieve bewerking van de foto’s, onder de afvlakking kunnen bevinden. Daarnaast zien we middenvoor een uitsparing die in het eerdere prototype ontbrak. Xiaomi kennende zou dit een uitsparing voor een selfie-camera kunnen betekenen.

Aan de achterzijde zien we dan weer een notch, die in de eerdere versie leek te ontbreken. Een ander opvallend detail is dat het toestel beduidend minder spiegelt dan op de eerdere foto’s.

We kunnen er al met al vanuit gaan dat deze foto’s weer voer zijn voor speculanten.  Een eerste speculatie begint al bij de schermafbeelding op de foto. Rechtsboven is namelijk te zien dat MIUI9.5 op deze vermeende Xiaomi Mi 7 is geïnstalleerd. Die conclusie is weer aanleiding om te veronderstellen dat, net als bij de Mi Mix 2s, Android Oreo 8.1 standaard geïnstalleerd zal zijn.

Xiaomi Mi 7 hebben?

Als je als eerste wilt testen wat er waar is van al deze gelekte foto’s en theorieën, dan kun je nog steeds vrijblijvend jouw e-mailadres achterlaten zodat we je als eerste een seintje kunnen sturen als de Mi Mix 7 te koop is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo