Geruchten over komst Xiaomi Mi 7 steeds sterker

Nadat we eerder al meldden dat de Xiaomi Mi 7 naar alle waarschijnlijkheid op 23 mei a.s. wordt gelanceerd is er nu een nog sterkere aanwijzing gevonden dat de release van de Xiaomi Mi 7 aanstaande is. Op de gevel van een Chinese telefoonwinkel valt namelijk te lezen dat vanaf 27 mei pre-orders worden aangenomen. Daarnaast claimen twitteraars dat zij al een Xiaomi Mi 7 hebben gezien die gebruikt werd in een Chinese metro.

Is releasedatum Xiaomi Mi 7 bekend?

Op dit moment is er vanuit Xiaomi nog niets officieel gecommuniceerd. We weten alleen dat er eerder een onofficiële teaser is verschenen. Naast deze teaser is er nu een foto van de aankondiging van de pre-sale (die ook niet door Xiaomi bevestigd is). Tot slot is er een melding van een twitteraar de claimt iemand met een Xiaomi Mi 7 in de Chinese metro te hebben gezien.

Xiaomi Mi 7 pre-sale en metro

Xiaomi Mi 7: vooraankondiging pre-sale en gebruiker in de metro

Varianten op de Xiaomi Mi 7 of Xiaomi Mi 8?

Er is deze keer niet alleen veel te doen om de releasedatum en specificaties. Ook gaat het gerucht dat er helemaal geen Xiaomi Mi 7 komt. Dit heeft te maken met het feit dat Xiaomi als bedrijf dit jaar 8 jaar bestaat. In combinatie met het gegeven dat 8 in China een geluksgetal is leidt tot de speculatie dat Xiaomi na de Mi 6 ineens doorgaat naar de Xiaomi Mi 8.

Ook lijkt het erop dat naast de reguliere variant een Xiaomi Mi 7+ met groter scherm gelanceerd wordt. Hier zou, als de naam Mi 7 in tact blijft, een speciale jubileumeditie voor het 8-jarig bestaan bijkomen. Ook wordt er gesproken over een Xiaomi Mi 7 lite. In tegenstelling tot de reguliere Xiaomi Mi 7 zijn van de lite variant nog geen specificaties bekend.

Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.

Bekijk alle Xiaomi-deals, coupons en kortingen


Xiaomi Mi 7 bestellen?

Natuurlijk snappen wij dat je de Xiaomi Mi 7 als eerste in huis wilt hebben. Geef je daarom hieronder op om een gratis seintje te ontvangen zodra we weten waar en tegen welke prijs de Xiaomi Mi 7 te koop is.

[cp_slide_in display=”inline” id=”cp_id_41980″][/cp_slide_in]

Let op de plaats van verzending; bestellingen van buiten de EU kunnen additionele btw- of invoerkosten bevatten (meer info). Aanschaf kan soms gratis of goedkoper zijn in combinatie met een abonnement.

Niet te missen aanbieding/kortingscodes

Xiaomi Mi Band 4
€ 28,26 € 39
🔥Extra korting bij AliExpress🔥 [actueel]
Handige pagina met veel (persoonlijke) kortingscodes voor AliExpress.
Xiaomi Mi 9
De Xiaomi Mi 9 gewoon in Nederland (en op voorraad).
Xiaomi in Nederland kopen [NL garantie]
Xiaomi-producten koop je gewoon in Nederland met NL garantie natuurlijk.
1 Reactie
  1. Het gaat sowieso een Xiamomi worden. Houd mij over alles, op de hoogte ik heb er een goed gevoel bij.

Laat een reactie achter

Welkom op MiFans.nl!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!