Gearbest aanbiedingen: Xiaomi Mi TV Box en elektrische schroevendraaier

Xiaomi gaat Mi Box lanceren in Amerika en mogelijk Europa in samenwerking met Google

Gearbest aanbiedingen: Xiaomi Mi TV Box en elektrische schroevendraaier

Gearbest heeft ons weer twee interessante kortingscodes gestuurd. De eerste is voor de Xiaomi Mi TV box, een kastje die je televisie slim maakt en ontworpen is in samenwerking met Google. Daarna is er een kortingscode beschikbaar voor de Xiaomi Electric Screwdriver. Dat is een, je raadt het al, eletrische schroevendraaier van Xiaomi.

Xiaomi Mi TV Box

De Xiaomi Mi TV box werd enkele maanden geleden gelanceerd. Speciaal aan het kastje is dat hij in samenwerking met Google bedacht en ontworpen is. Je sluit hem via HDMI aan op je televisie en kunt zo bijvoorbeeld Netflix en Youtube bekijken. Ook kun je muziek afspelen en het beeld van je telefoon of computer delen.

De Mi TV Box ondersteunt 4K Ultra HD en HDR beelden dankzij gebruik van een snellere HDMI-kabel. Hierdoor is het beeld scherper maar springen de kleuren er ook uit.

Gebruik kortingscode GBMIBOX om te Mi TV Box voor €73 te bestellen.

Xiaomi Mi TV Box bekijken

Xiaomi Electric Screwdriver

Wie wel eens in het huis klust kent de frustraties met schroevendraaiers wel. Vermoeide polsen en kapot gedraaide schroeven zijn meestal het gevolg van een dag klussen, om nog maar niet te spreken over de frustraties. Met de Xiaomi Electric Screwdriver kun je automatisch schroeven schroeven of ontschroeven. Dankzij het lampje in de schroevendraaier zie je altijd wat je aan het doen bent.

Gebruik kortingscode GBSTICK en je betaalt slechts €33.

Xiaomi Electric Screwdriver bekijken

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo