Gearbest aanbiedingen voor Singles Day (11.11)

Xiaomi korting aanbiedingen

Xiaomi korting aanbiedingen

Binnenkort vindt het grootste online verkoopevenement van China plaats. En dan hebben we het niet over kerstaankopen, maar over Singles Day. Elk jaar op 11 november stunten de grootste online verkopers met hun prijzen. Ook Gearbest doet dit jaar mee, met korting op onder andere de Mi Notebook Air en Mi 5s.

Singles Day

Singles Day werd bedacht door Alibaba, China’s grootste webshop. De dag is een tegenhanger voor valentijnsdag en bedoelt voor alle singles. Vandaar ook de keuze voor de datum, 11 november oftewel 11/11. Op Singles Day en de dagen daarvoor stunten alle webshops met ontzettend lage prijzen.

Gearest 11.11 Sales Storm

Ook Gearbest doet daaraan mee. En wie de komende tijd een Mi 5s of Mi Band 2 op de kop wilt tikken, zou er goed aan doen even te kijken bij de aanbiedingen. Als eerste is Xiaomi’s nieuwste laptop, de Xiaomi Mi Notebook Air flink afbegrijpt. Ook de Xiaomi Mi Band 2 en Xiaomi Mi 5s zijn met korting te bestellen. Daarnaast kun je ook een heleboel Xiaomi accessoires op de kop tikken voor een lage prijs, zoals Xiaomi’s robot stofzuiger en andere kleine accessoires.

11.11 Sales Storm aanbiedingen bekijken

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel

MiFans
Logo