Foto’s Xiaomi Redmi Note 4 uitgelekt, toont dubbele camera

Foto's Xiaomi Redmi Note 4 uitgelekt, toont dubbele camera

Foto's Xiaomi Redmi Note 4 uitgelekt, toont dubbele camera

Gisteren zijn via een anonieme bron twee foto’s van de Xiaomi Redmi Note 4 uitgelekt. Er vallen een paar zaken op. De belangrijkste: een dubbele camera aan de achterkant en een glimmende behuizing. De telefoon zal binnen enkele maanden gelanceerd worden.

Metalen behuizing van de Xiaomi Redmi Note 5

De Xiaomi Redmi Note 3 was de eerste telefoon uit de Redmi-serie met een metalen behuizing. De Redmi Note 4 lijkt ook een metalen behuizing te krijgen. Een belangrijk verschil is de keuze voor glimmend metaal. Bij de Redmi Note 3 was voor een geborstelde look gekozen.

Dubbele camera

Ook is een dubbele camera aan de achterkant te zien. Huawei en Honor gebruiken beiden deze techniek al. Er zijn geruchten dat de iPhone 7 ook een dubbele camera zal krijgen. De ene camera fotografeert in kleur, de andere in zwart-wit. Deze twee beelden worden automatisch gecombineerd waardoor een betere foto met meer details ontstaat.

Vingerscanner niet meer aan de achterkant

Opvallend is dat er geen vingerscanner aan de achterkant van de telefoon aanwezig lijkt te zijn. Waarschijnlijk kiest Xiaomi voor een vingerscanner aan de voorkant, zoals ook gebeurt bij het huidige topmodel, de Xiaomi Mi 5.

Verdere specificaties

Er zijn verder nog niet veel specificaties bekend voor de Xiaomi Redmi Note 4. Geruchten hebben het over een 5,5 inch scherm en 4gb werkgeheugen. Waarschijnlijk heeft de vierde generatie Redmi Note ook een gigantische batterij, zoals zijn voorganger.

Verwacht binnen enkele maanden

Xiaomi gebruikt vaak een update cycle van een jaar. Dat betekent dat een nieuwe generatie een jaar na de vorige lancering uitgebracht wordt. Voor de Redmi-serie is deze update cycle echter korter dan een jaar. De Xiaomi Redmi Note 4 is daarom al binnen enkele maanden te verwachten. Dat wordt nog eens bevestigd door de uitgelekte foto’s. Het lijkt er namelijk op dat er al een foto is gemaakt met modellen.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo