Foto’s Xiaomi Redmi 3 met vingerscanner duiken op

Foto's Xiaomi Redmi 3 met vingerscanner duiken op

Foto's Xiaomi Redmi 3 met vingerscanner duiken op

Er zijn foto’s opgedoken van de Xiaomi Redmi 3 met vingerscanner. Deze nieuwe versie van de telefoon heeft een scanner aan de achterkant, zoals ook de Redmi Note 3 heeft. De specificaties van de telefoon zijn ook bekend. Wanneer de telefoon gelanceerd wordt echter nog niet.

Xiaomi Redmi 3 met vingerscanner

Toen de Xiaomi Redmi 3 geïntroduceerd werd viel het al op dat de smartphone geen scanner had. Zijn grote broer, de Xiaomi Redmi Note 3 heeft namelijk wel een vingerscanner. Nu blijkt dat de Chinese overheid ondanks een versie van de Redmi 3 heeft goedgekeurd voor verkoop, mét scanner waarmee de telefoon ontgrendelt kan worden zonder wachtwoord in te hoeven voeren.

De vingerscanner is net als bij de grotere versie te vinden op de achterkant onder de camera. Daar leggen veel smartphone-gebruikers van nature al hun wijsvinger. Het idee is dus dat je je telefoon vastpakt, en direct het scherm ontgrendelt wordt.

Specificaties en prijs

Qua specificaties is er geen verandering te zien. De nieuwe versie Xiaomi Redmi 3 heeft dezelfde specificaties: een 1.5GHz octa-core processor, een 5 inch scherm met een  720p resolutie, 2gb werkgeheugen, 16gb opslagcapaciteit (uitbreidbaar) en een batterij met een capaciteit van 4,100mAh.

De telefoon gaat waarschijnlijk ongeveer €115 kosten, iets meer dan dat de normale Redmi 3 in China kost.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo