Foto’s Xiaomi Mi Max 2 verschijnen, lancering op 25 mei

Foto's Xiaomi Mi Max 2 verschijnen, lancering op 25 mei

Foto's Xiaomi Mi Max 2 verschijnen, lancering op 25 mei

In mei 2016 lanceerde Xiaomi de eerste generatie Mi Max. Hoog tijd dus voor een update van de smartphone met enorm 6,44 inch scherm. Op 25 mei zal de Mi Max 2 waarschijnlijk gelanceerd worden. Vandaag lekten nieuwe afbeeldingen uit. De veranderingen aan de buitenkant lijken klein. Vooral de specificaties lijken geüpgraded te zijn.

Xiaomi Mi Max 2

De eerste generatie Xiaomi Mi Max was razend populair. Dat kwam door het grote scherm en de snelle processor. De Xiaomi Mi Max 2 lijkt hetzelfde te bevolen. Aan de buitenkant is in ieder geval weinig verandert. Wie goed kijkt ziet echter een paar updates. Zo zijn de antennelijnen nu U-vormig en volgen ze de rand aan de onder- en bovenkant van het toestel. Een andere verandering is de camera. De LED flitser is nu te vinden aan de linkerkant van de lens, in plaats van rechts van de lens.

Koptelefoon aansluiting

Op de gelekte afbeeldingen is ook een case te zien. Deze ligt op zijn kop, dus links en rechts zijn verwarrend. Wie echter goed kijkt ziet aan de andere kant van de uitsparing voor de camera een gat in de bovenkant. Het lijkt erop dat dit gat zal zijn voor een koptelefoon. De Mi Max 2 zal dus gewoon een koptelefoon aansluiting hebben. Dit is tegen de verwachtingen in, aangezien de nieuwe Xiaomi Mi 6 geen koptelefoon aansluiting meer heeft.

Wat verder opvalt is dat de vingerprintscanner op dezelfde plek blijft, aan de achterkant. Daarnaast lijken de speakers aan de onderkant wat groter en wordt de telefoon opgeladen via USB Type-C.

Specificaties

Qua specificaties zal de Xiaomi Mi Max 2 wederom een 6,4 inch full HD scherm hebben. De smartphone zal aangedreven worden door een Snapdragon 660 processor, in combinatie met 4gb werkgeheugen. Er is 128gb opslagruimte aanwezig. De telefoon zal verder een gigantische 5000mAh batterij hebben. Reken er dus maar op dat je hem met gemak de hele dag kunt gebruiken!

Lancering op 25 mei

De eerste generatie Xiaomi Mi Max werd op 10 mei 2016 gelanceerd. Naar alle waarschijnlijkheid komt de Mi Max 2 in dezelfde maand, maar een jaar later uit. Op 25 mei om precies te zijn. Nog maar een paar nachtjes slapen dus.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo