Foto Xiaomi Mi Band 2 uitgelekt: grotere sensor, zelfde prijs

Foto Xiaomi Mi Band 2 uitgelekt grotere sensor zelfde prijs

Foto Xiaomi Mi Band 2 uitgelekt grotere sensor zelfde prijs

De Mi Band is een van Xiaomi’s populairste producten. Volgens bronnen lanceert Xiaomi op 10 mei een nieuwe generatie van de Mi Band. Vandaag lekte een nieuwe foto uit van de band. De Xiaomi Mi Band 2 zal een scherm krijgen en voor dezelfde prijs als de huidige Mi Band verkocht gaan worden: ongeveer €15.

Xiaomi Mi Band 2

De Xiaomi Mi Band kreeg vorig jaar een kleine upgrade. Aan de Xiaomi Mi Band 1S Pulse werd namelijk een hartslag-sensor toegevoegd. Nu is het volgens analisten bijna zover dat Xiaomi een compleet nieuwe band zal lanceren. De band wordt volgende week, op 10 mei, gelanceerd samen met de Xiaomi Mi Max en MIUI 8.

 

Nieuwe foto

Op de nieuwe foto is als eerste te zien dat het ontwerp ongeveer hetzelfde blijft. De sensor is nog steeds uit de band te halen en met knopjes sluit je de band. Het grootste verschil met de eerdere generaties Mi Band’s is natuurlijk het formaat. Dit verschil in grootte heeft een simpele reden. Dat komt natuurlijk door het nieuwe scherm.

Scherm

Eerdere Mi Band’s hadden 3 kleine lampjes waarmee het aantal gezette stappen afgelezen kon worden. Voor alle andere statistieken moest je je telefoon gebruiken. Door het scherm is veel meer via de band te zien, waaronder de tijd en ook de status van de batterij. Naast het schermpje is een knop te vinden. Door op deze knop te drukken kun je waarschijnlijk meer informatie zien, zoals afgelegde afstand, verbrande calorieën en hoelang je geslapen hebt.

 

Zelfde lage prijs

Volgens verschillende bronnen zal de Xiaomi Mi Band 2 dezelfde prijs houden als de Mi Band’s die nu verkocht worden. Dat komt neer op 99RMB, omgerekend €15.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo