Flinke kortingen op Xiaomi-producten voor beperkte periode

Xiaomi invasion actie, grote kortingen bij Gearbest

Zoals we eerder al meldden staan de weekdeals deze week bij Gearbest in het teken van de Treasure Hunt. Soms komen er onverwachte prooien voorbij, want vandaag meldt Gearbest een heuse Xiaomi-invasie. Het gevolg? Men zoekt jagers op grote kortingen op Xiaomi-producten. Extra leuk is dat je de kortingen kunt combineren met andere acties, zoals $ 50,- korting bij besteding van minimaal $ 99,-. Wij keken alvast rond in het assortiment.

Xiaomi Smartphone kortingen

Als telefoongigant mogen de smartphones bij zo’n actie niet ontbreken. Gearbest heeft tientallen smartphones met korting aangeboden. De grootste korting die wij bij de smartphones vonden was 48% op de Xiaomi Redmi Note 5 (4G), maar ook op de meest recente releases, zoals de Xiaomi Mi 8 zijn kortingen tot 29% te vinden. Het overzicht vindt je hier. Zelfs op de Xiaomi Pocophone F1 is de prijs nu al meer dan 10 % lager.

Xiaomi Mi 8 in in diverse uitvoeringen

Ook de Xiaomi Mi 8 is tijdens de Gearbest Xiaomi attack te verkrijgen met hoge kortingen

Ook voor Mi fans die van elektronica houden

Als een nieuwe smartphone even niet op het lijstje staat kun je ook jagen op grote elektronicakortingen op Xiaomi-producten. Zo scoor je gemakkelijk 20% korting op smartwatches van Amazfit of hoofdtelefoons. Ook allerlei smart-toepassingen en domotica worden met grote korting verkocht. Kijk gerust even rond en jaag op de hoogste korting op jouw favoriete Xiaomi-electronica.

Natuurlijk ook Xiaomi-gadgets

Natuurlijk staat Xiaomi ook bekend om haar leuke gadgets. Wat dacht je van een heuse drone of opvouwbare buggy? Je kunt ze zomaar raken tijdens de Xiaomi gadgets invasie. Ben je op zoek naar de populaire step van Xiaomi dan is er goed nieuws, deze is ook erg goedkoop!

Uiteraard alles vanuit het comfort vanuit jouw eigen huis

De laatste categorie producten waarbij een Xiaomi-invasie heeft plaats gevonden is de PC- en home-entertainment sectie. Of je nu een LCD-projector kiest of een mooie bluetooth-speakerset, de korting is niet te vermijden. Check de dealsĀ hier.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo