Dit zijn mijn favoriete Xiaomi-producten van 2019

Xiaomi logo featured banner 2

Xiaomi heeft een belachelijke hoeveelheid producten die op de markt zijn, maar wat zijn nu de echte favorieten? Ook in 2019 heb ik veel producten van Xiaomi gekocht, getest en gebruikt. Ik maak een lijstje met mijn favorieten.

Mijn favoriete Xiaomi-producten

Xiaomi-producten zijn er in veel vormen en maten en iedereen heeft specifieke wensen. Daarom is het goed mogelijk dat je het niet volledig met me eens bent, maar in onderstaand lijstje probeer ik te motiveren waarom ik daadwerkelijk enthousiast kan worden van een product.

Het lijstje met favoriete producten, of het nu smarthome of een smartphone is, ik heb geprobeerd en zo divers mogelijk aantal productgroepen hiervoor te gebruiken.

1. Xiaomi Mi 9T Pro

Oké, deze had je misschien al zien aankomen, maar mijn echte favoriete smartphone van 2019 van Xiaomi is de Mi 9T Pro. Dit toestel biedt bijzonder goede specificaties, maar dit voor een meer dan aantrekkelijke prijs.

Lees ook: Dit zijn de beste smartphones van Xiaomi om in 2019 te kopen

De camera is meer dan acceptabel voor een smartphone, de accuduur bijzonder goed en het scherm bijzonder goed gekalibreerd. Op momenten mis ik wel het draadloos laden, maar voor een toestel met deze prijs, vind ik dat een concessie die zeker gerechtvaardigd is.

2. Xiaomi M365 Pro

De Xiaomi M365 Pro is misschien wel de populairste elektrische step van dit moment. Zelf ben ik er dan ook erg over te spreken: een prima range die je behaalt en het rijcomfort is door de luchtbanden bijzonder prettig.

De Xiaomi M365 Pro is daarmee zeker mijn favoriete elektrische step van 2019.

3. Xiaomi slimme bureaulamp

Deze bureaulamp van Xiaomi gaat al een tijdje mee, maar elke keer als hij aangaat denk ik weer: prima lampje!

De lichtsterkte en wittinten zijn eenvoudig in te stellen via de app of eventueel met de draaiknop op de lamp. Hij staat standaard op mijn bureau en voor dit bedrag, zou ik hem zeker weer kopen.

4. Xiaomi slimme deurbel

Oké, hier moet ik een bekentenis doen. Dit apparaat heb ik zelf nog niet in huis. Ik heb alleen wat video’s gezien rondom deze deurbel, maar waarom ik (op afstand) zo enthousiast ben is het feit dat deze praktische alle functies van de Nest Hello heeft, maar dan voor een fractie van de prijs.

Deze elektrische deurbel van Xiaomi is uiteraard ook weer goed betaalbaar…

5. Xiaomi AirDots Pro 2

Mijn nieuwe favoriete oordopjes, een betere pasvorm dan zijn voorganger en een prima geluid. Zelf denk ik dat je voor deze prijs weinig betere oordopjes kunt krijgen. Of je moet op zoek zijn naar nog goedkopere nep-Airpods…

Lees ook: De onmogelijke keuze tussen Redmi AirDots, Airdots, AirDots Pro (2) opgehelderd

De Xiaomi Airdots Pro 2 zijn inmiddels goed beschikbaar, dus aanschaffen is eenvoudig.

6. Amazfit GTR

Als je op zoek bent naar een complete smartwarch, die tevens over GPS beschikt, dan is de Amazfit GTR een goede optie. Sterker nog, hij staat niet voor niets in mijn lijstje met favoriete producten van dit moment.

Lees ook: Review Amazfit GTR: kan deze smartwatch met monster-accu het waar maken?

Waar ik vooral over te spreken ben is de accuduur, die standaard minimaal drie weken is, ook in de praktijk.

7. Xiaomi powerbank

Ook hier weer een no-brainer: als je veel onderweg bent, of op reis gaat, dan is een powerbank onmisbaar. Ook al ben je vergeten je oordopjes op te laden, of redt de telefoon het toch net niet, even inpluggen en opladen maar.

Ik heb ooit voor deze Xiaomi powerbank gekozen omdat er QC 3.0 op zat, een snellere manier van opladen. Ben er niet meer vanaf gestapt…

8. Xiaomi Mi Pad 4

Als je op zoek bent naar een goede, maar vooral betaalbare Android-tablet, dan is de Xiaomi Mi Pad 4 een goede optie. Zelf heb ik de ‘basis-versie’, dus zonder 4G-verbinding of extra opslag.

Inmiddels gebruik ik hem al een tijdje en hij heeft nog nooit teleurgesteld. Een mooie investering die zich inmiddels al dubbel en dwars heeft terugverdiend.

Jouw favoriet?

Nu ben je het misschien met me eens, of juist niet. Ik ben benieuwd naar jouw favoriet Xiaomi-product, dus laat het weten in de comments!

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo