Extra kortingscodes: Piston, Mi Band & Yi Camera

Extra kortingscodes Piston, Mi Band Yi Camera

Extra kortingscodes Piston, Mi Band  Yi Camera

De webshop Tinydeal heeft vandaag weer een aantal nieuwe kortingscodes verspreid. Eerder deze week verscheen al een kortingscode voor de Xiaomi Mi Band zonder verpakking, vanaf vandaag kunnen ook de Piston earphones, Yi Smart Camera en de Mi Band mét verpakking met tot wel 53% korting worden gekocht.

Xiaomi Piston kortingscode

Als eerste maakte Tinydeal een kortingscode beschikbaar voor de Xiaomi Piston v2. Deze van aluminium gemaakte earphones zijn een van de populairste earphones in China op het moment, door de combinatie van een lage prijs maar een uitzonderlijk goede kwaliteit van zowel geluid als bouwkwaliteit. Zonder kortingscode zijn ze al beschikbaar voor een mooie prijs, na gebruik van de kortingscode betaal je nog slechts €11,21.

Kortingscode: miep35off | Aanbieding bekijken

Xiaomi Yi Smart Camera kortingscode

Ook publiceerde Tinydeal een couponcode voor een minder bekend Xiaomi product, de Xiaomi Yi Smart Camera. Dit is een kleine camera, vergelijkbaar met een webcam, die je overal neer kunt zetten. Vervolgens kun je via je telefoon de beelden in de gaten houden, maar ook het geluid horen. Je kunt zelfs terug praten. De Xiaomi Yi Smart Camera kan dus gebruikt worden als beveiligingscamera, maar je kunt er ook je huisdieren of kinderen mee in de gaten houden vanaf je werk of op reis. Met de kortingscode krijg je 5% korting en betaal je €33,97.

Kortingscode: XIAOMI2015 | Aanbieding bekijken

Xiaomi Mi Band kortingscode

Als laatste nog een kortingscode voor de Xiaomi Mi Band. Eerder deze week verscheen al een kortingscode voor de fitness wearable van 12% voor de versie zonder originele verpakking, vanaf vandaag kun je ook de versie met originele verpakking met korting kopen. Beide versies zijn daardoor te koop voor ongeveer €16, een prijs die vele male lager ligt dan die van concurrerende fitness wearables.

Kortingscode versie mét originele verpakking: mibando53off | Aanbieding bekijken

Kortingscode versie zonder originele verpakking: mibands12off | Aanbieding bekijken

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo