4 Elektrische steps voor volwassenen van Xiaomi: nu met extra korting

De elektrische step wordt steeds populairder en Xiaomi is een grote speler in deze markt. Daarom bieden we je een overzicht van vier Xiaomi steps voor volwassenen waarmee je voor een vriendelijk budget lekker sportief van de buitenlucht kunt genieten.

1. Xiaomi M365 elektrische step (EU-versie)

De Xiaomi M365-varianten zijn wellicht de ideale steps voor volwassenen die van een minimalistisch design, gebruikscomfort en gemakkelijke bediening houden. Deze elektrische step is namelijk binnen 3 seconden uitgevouwen. Met de snelheidshendel ga je 5 maal sneller dan wanneer je zou lopen. Op één volledig geladen accu kun je 30 kilometer afleggen en door het dual brake systeem sta je binnen 4 meter stil als dat nodig is.

Lees ook: Review Xiaomi M365, is deze elektrische step wel echt zo goed?

Het formaat is compact. Opgevouwen zijn de afmetingen 1,08 meter lang, 43 cm breed en 49 cm hoog. Als je de scooter hebt uitgevouwen is het formaat na 3 seconden voor de lengte en de breedte ongewijzigd, maar is de stuurstang 1,14 meter hoog. Ben jij benieuwd naar de overige specificaties en gunstige prijs? Bekijk de Xiaomi M365 dan hier en de actuele prijzen in onderstaand overzicht.

2. Ninebot Segway ES1

Deze lichtgewicht scooter heeft een ruim draagvermogen van 100 kilo. Deze elektrische step voor volwassenen weegt slechts 11 kilo en legt met een snelheid van 20 kilometer per uur 25 kilometer af. Als je voor wat grotere afstanden kiest kun je met de scooter ook een extension batterij aanschaffen.

Misschien vraag je je af, waarom staat deze Ninebot in dit lijstje van Xiaomi-steps? Xiaomi heeft een aandeel in dit bedrijf, waardoor deze ook een plek in deze elektrische steps voor volwassenen heeft verdiend.

De step wordt dan iets zwaarder (12,5 kilo), maar je kunt dan met 25 kilometer per uur 45 kilometer afleggen. Overigens geen nood als de batterij onderweg leeg is. Je kunt de step dan namelijk als gewone step gebruiken en zo jouw weg nog sportiever vervolgen. Ben je benieuwd naar de capaciteiten en gunstige prijs?

3. Xiaomi M365 PRO

De Xiaomi M365 PRO is het topmodel van de step-serie van het Chinese merk. Dit merk je onder andere aan de range en het vermogen van de step. Dat wil dus zeggen dat je en langer met de accu doet en onder andere het acceleratievermogen verbeterd is.

Wij hebben voor het gemak alle prijzen voor je op een rij gezet!

XiaomiM365featured1

4. Ninebot Segway ES2

De nieuwste step voor volwassenen is de Ninebot Segway ES2. Sinds Xiaomi een belang heeft in Segway brengen zij veel nieuwe steps uit. Deze elektrische step is ook zeer licht (12 kilo) en heeft een zelfde draagvermogen (maximaal 100 kilo) als zijn voorganger, de ES 1. Op de topsnelheid van 25 km per uur kun je exact één uur rijden op een volle accu. Wat deze uitvoering zo bijzonder maakt is het stijlvolle design en het kliksysteem waardoor je de step met 1 klik compact opvouwt, bijvoorbeeld voor achterin de auto. De koppeling met de speciale app maakt het rijgenot met deze elektrische step voor volwassenen af. Ben jij ook zo benieuwd of deze iets voor jou is?

Welke moet je kiezen?

De markt voor elektrische steps wordt steeds groter en actiever. Dat wil zeggen dat er steeds meer fabrikanten een dergelijke step op de markt brengen. Xiaomi is inmiddels een gevestigde speler en daarmee doen ze goede zaken: de M365 wordt goed beoordeeld door velen.

Waar je wel op moet letten, is dat je officieel niet op de weg mag in Nederland met een niet-goedgekeurde step. Dit keuren moet uiteindelijk gebeuren door het RDW. Lees hier alle details rondom regels voor elektrische steps.

Welke je moet kiezen is natuurlijk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Om wat meer richting en gevoel hierbij te krijgen hebben we een koopgids voor elektrische steps gevonden, waar veel nuttige info in te vinden is.

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo