Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 50

De beste deals voor Xiaomi Mi fans week 50

Is de boom al gezellig versierd? Heb je de boodschappenlijstjes al gemaakt voor de kerst en weet je al waar je iedereen aan tafel zet? Dan ben je lekker bezig met de kerstvoorbereidingen. Mocht je de cadeaus vergeten zijn of gewoon nog wat extra opties op willen doen dan ben je hier aan het goede adres. Wij zetten de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 50 voor je op een rij.

Xiaomi Mi 8 Pro

Het paradepaardje van dit jaar mag tijdens de feestdagen eigenlijk niet bij de echte Mifan onder de boom ontbreken. Omdat het kerst is doet Gearbest met deze deal gewoon iets extra’s. Ze stunten met de prijs van de Xiaomi Mi 8 Pro. Dit betekent dat je deze extra uitgebreide versie van vlaggenschip Xiaomi Mi 8 nu nog voordeliger kunt krijgen. Als dat geen mooi begin van de feestdagen is…

> Bekijk de deal

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition

De Xiaomi Mi 8 Pro, ook bekend als Xiaomi Mi 8 explorer. Merry Christmas!

Xiaomi Mi Pad 4 Tablet

De Xiaomi Mi Pad 4 is het Android-antwoord op de iPad. Deze Android-tablet is dan ook zeer goed geschikt voor de Android-liefhebber die toch graag een iPad-achtige tablet wil hebben. Xiaomi weet dat je van goede huize moet komen als je Apple op eigen terrein uit wilt dagen, dus de specificaties van deze tablet zijn indrukwekkend. Met de deals van deze week profiteer je nu wel heel voordelig van 4 GB RAM en 64 GB ROM opslagcapaciteit en moderne gadgets zoals gezichtsherkenning. Let op! Er worden bij Gearbest ook LTE-versies aangeboden. Mocht je een andere variant dan die uit onze deal kiezen, let er dan op dat je altijd in ieder geval een WiFi-versie bestelt.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Pad 4 zwart en goud

De Xiaomi Mi Pad 4 tablet. Wat een deal!

Xiaomi Mi Notebook Air 13.3

Met deze Xiaomi Mi Notebook Air 13.3 koop je een krachtige Notebook die voorzien is van 8 GB RAM werkgeheugen en 256 GB opslagcapaciteit. Deze kan eenvoudig worden uitgebreid met een tweede SSD-kaart. Wat ook prettig is, is dat deze laptop ultradun is. Zo kun je deze lichtgewicht overal mee naartoe nemen. Dankzij de ‘instant wake up’ kun je direct beginnen zodra je het scherm open doet. Alle specificaties lees je op onze productpagina. Er is maar 1 ding dat deze Notebook nog aantrekkelijker maakt en dat is de enorm gunstige deal. Ben je benieuwd?

> Bekijk deal

 

Xiaomi HuoHuo elektrische wijnflesopener

Voor veel mensen hoort een lekker flesje wijn bij de feestdagen. Het is dan toch zonde als je tijdens een gezellig kerstdiner in je beste pak een potje mag worstelen met jouw fles wijn. Naar mate de avond vordert is de kans steeds groter dat je de fles, de inhoud of beide over de tafel en/of jouw kerstpak giet. Dat is natuurlijk zonde. Daarom is deze elektrische flesopener van Xiaomi HuoHuo een uitkomst. Zeker voor deze prijs.

> Bekijk deal

Xiaomi Youpin Smart Keyboard

Als je met kerst gezellig samen bent is het natuurlijk leuk om samen wat kerstliedjes te zingen. Gezellig, zoals op televisie, samen om de piano en zingen maar. Natuurlijk hebben we niet allemaal plek voor een piano en kunnen we niet allemaal even goed spelen. Daarom is deze smart keyboard van Xiaomi een uitkomst. Met de voorgeprogrammeerde melodieën leer je snel en op een leuke manier keyboard spelen. Uiteraard kan je ook ver na de kerst nog lekker genieten van de gezelligste muziek. Schraap je keel en geniet ervan.

> Bekijk de deal

 

Xiaomi Youpin smart keyboard

Het Xiaomi Youpin smart keyboard. De deal om met de feestdagen muziek te maken.

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo