Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 49

De beste deals voor Mifans week 49

Dat de decembermaand een dure maand is hoeven we niemand uit te leggen. Daarom gaan we je deze week weer een beetje op weg helpen om de hand op de portemonnee te houden. Wij selecteerden weer vijf mooie weekdeals voor echte Mifans. Ideaal voor jezelf of voor een ander om kado te geven. Laten we jouw zoektocht naar inspiratie snel beginnen met de beste deals van week 49.

Xiaomi Mi Notebook Pro MX150 (Chinese versie)

We beginnen gelijk met 46% korting. Deze Notebook voor Android is ontwikkeld als directe concurrent van de MacBook. Met een 15.6 inch beeldscherm, Intel Core processor en NVIDIA GeForce MX150 grafische processor is de Notebook Pro een geduchte concurrent van de MacBook die geschikt is voor alle dagelijkse (studie)werkzaamheden en je niet in de steek laat als je lekker wilt gamen of een filmpje wilt kijken. Het 8 GB RAM werkgeheugen en de 256 GB ROM opslagcapaciteit zorgen ervoor dat jouw computer snel reageert en dat je genoeg ruimte hebt om alles wat je dierbaar is of wat je nodig hebt op te slaan. Uiteraard zijn een camera en bluetooth-verbinding voorzien. Voor de goede orde, dit betreft een Chinese versie. Dit betekent dat je de computer na aanschaf zult moeten omzetten naar het Engels. Dit betekent dat je de systeemtaal in het Engels moet instellen en ook de Engelse versie van Windows 10 moet installeren. Je vindt diverse handleidingen op internet. Gezien de enorme korting is een uurtje configureren een goede investering. Oordeel zelf maar.

> Bekijk deal

Xiaomi Mi 8 SE deal

Hoeveel leuke gadgets Xiaomi ook verzint, ze zijn toch vooral bekend vanwege premium smartphones voor een budgetprijs. Met de Xiaomi Mi 8 lanceerde eerder dit jaar haar nieuwste vlaggenschip. Deze editie is zowel de viering van hun 8-jarig jubileum als bevestiging van hun capaciteiten. De Xiaomi Mi 8 staat aan de basis van een hele groep toestellen die op de succesvolle Xiaomi Mi 8 is gebaseerd. De Xiaomi Mi 8 SE is hiervan een goed voorbeeld. Voor de kopers die goed op hun budget letten en minder waarde hechten aan gadgets is deze telefoon normaal gesproken al waar voor zijn geld. Met deze deal versterk je dat gevoel.

> Bekijk de deal

Xiaomi Mi 8 SE specs

De smartphone deal van deze week: Xiaomi MI 8 SE met belangrijkste specificaties

Xiaomi aluminium koffer

De aluminium koffer die Xiaomi heeft ontworpen is niet alleen licht, maar ook bijzonder sterk. De afmetingen zijn 55,1 bij 38,3 centimeter en de koffer is 20,3 centimeter dik. De koffer heeft een inhoud van 31 liter. Om jouw spullen veilig te vervoeren is de koffer voorzien van een door de luchtvaartautoriteiten goedgekeurd slot. Het ontwerp maakt de koffer krasbestendig. De sterk verankerde wieltjes zorgen ervoor dat je de koffer makkelijk kunt bewegen zonder zwaar te tillen. Door het verstelbare handvat kun je de koffer bovendien aanpassen op jouw lengte. Wil jij echt zorgeloos op reis?

> Bekijk deal

Xiaomi smart deurbel 720P IR

Xiaomi heeft een deurbel ontwikkelt die tegelijk werkt als mechanische portier. Door de toepassing van kunstmatige intelligentie herkent deze deurbel namelijk wie er voor de deur staat. Ook werkt de deurbel direct als bewegingsmelder, zodat je altijd kan zien wat er rondom jouw voordeur gebeurt. Altijd is in dit geval echt altijd, want de deurbel is ook voorzien van nachtvisie. Hierdoor zijn de nachtbeelden even scherp als de beelden die overdag worden gemaakt. Uiteraard is de deurbel Smart. Zo krijg je een SMS-notificatie of geluid als de deurbel gaat en kun je via jouw telefoon live zien wie er voor de deur staat en via de speaker direct spreken met degene die aanbelt. Hoeveel veiligheid wil jij hebben?

Bekijk de deal

Xiaomi slimme deurbel met camera en nachtzicht deal week 49

Xiaomi slimme deurbel met camera en nachtzicht. Nu al een goede deal in de voorverkoop

Een echt kerstcadeautje

Wil je jezelf of iemand anders een echt kerstcadeautje geven? Bestel dan deze surprise bag. Je weet pas wat erin zit als je de verrassing openmaakt. Zoals altijd zorgt Gearbest ervoor dat je blij verrast zult zijn. We geven, zoals dat hoort wanneer ongeduldige mensen toch willen weten wat hun cadeau is, één hint. Xiaomi Blue Tooth. Alvast fijne feestdagen en veel shoppingplezier!

Bekijk de deal

De surprise deal van deze week is een echt cadeautje. Hint: Xiaomi Bluetooth.

De surprise deal van deze week is een echt cadeautje. Hint: Xiaomi Bluetooth.

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo