Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 47

Gearbest beste deals Xiaomi Mi Fans week 40

De weken vliegen voorbij en zo ook de beste deals voor Xiaomi Mi Fans. Deze week weer mooie kortingen en couponacties. Daarnaast kijken we alvast een beetje vooruit naar Black Friday. Als jij nu een kleine aanbetaling doet weet je zeker dat je op Black Friday scoort. Wees wel snel, want die deals gelden maar tot woensdagmiddag. Alle andere deals zijn gewoon de hele week geldig, dus alle tijd om die onzichtbare muren te slechten of een beetje monkey business te doen. Wat we daarmee bedoelen? Dat zie je vanzelf als je de deals bekijkt. Veel plezier met shoppen!

Black Friday presale: jouw aanbetaling is geld waard

Black Friday wordt een verkoopfeest, dus sowieso alle reden om ons deze week goed in de gaten te houden. Vandaag bieden we je de aanbetalingsdeals. Als je nu een klein deel aanbetaalt reserveer je jouw favoriete Black Friday deals tegen een spotprijs. Neem als voorbeeld de Xiaomi Redmi Note 4X. Een kleine aanbetaling (€ 8,90) vandaag levert tijdens Black Friday een korting op van ruim € 70,-. Ga je liever voor de Xiaomi Mi Mix 2S? We snappen het. Jouw € 8,90 wordt dan ineens € 63,19 korting. Bekijk snel de depositodeals, want ze gelden maar tot woensdagochtend!

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Mix 2S, het verwachte uiterlijk van front en backside

De Xiaomi Mi Mix 2S, front en achterkant, nu als Black Friday presale

Deal: Xiaomi 70mai Car Reversing Rear Camera

Wil jij net zo’n goed zicht achteruit als vooruit? Dan is deze Xiaomi achteruitrijcamera echt iets voor jou. Zodra je in zijn achteruit schakelt, schakelt deze camera mee en kun je direct in een hoek van 138 graden zien wat er achter jouw auto gebeurt. Ook zie je op 2 banen of er medeweggebruikers in jouw dode hoek zitten. De camera is ook te gebruiken bij het inparkeren en waterdicht. Handig! Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

> Bekijk deal

Xiaomi 70mai car backup camera

De Xiaomi 70mai car backup camera

Met deze deal stofzuig jij waar jij wilt

Natuurlijk wil je dat alles lekker schoon wordt als je stofzuigt. Je wilt er ook niet te veel werk van hebben, dus heb jij vast al zo’n vacuümstofzuiger aangeschaft (dat kan nog steeds met heel veel voordeel als je op deze link drukt). Toch jammer dat zo’n ding niet weet dat dingen moeten blijven liggen. Weg postzegelverzameling, dag zandsculptuur… Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met deze speciale magneetstrip creëer jij een onzichtbare muur voor de vacuümstofzuiger. Wij lopen gewoon door terwijl jouw spullen veilig op de grond kunnen blijven liggen terwijl er gestofzuigd wordt. Zoiets wil jij toch ook?

> Bekijk deal

Xiaomi onzichtbare muur voor vacuümstofzuiger

Xiaomi onzichtbare muur voor vacuümstofzuiger (de magneetstrip ligt op de grond).

De Xiaomi Pocophone F1 deal: razend goedkoop

Razend snel en spotgoedkoop. Dat is wellicht de kortste omschrijving die mogelijk is voor de Xiaomi Pocophone F1. Dit toestel is een succes vanaf de lancering in juni 2018 en hij blijft populair. Als je alle specificaties ziet is dit niet zo gek. Met de deal van deze week is de aankoop van dit toestel al helemaal een gelopen race.

> Bekijk deal

Xiaomi Pocophone F1 gelanceerd en nu al verkrijgbaar

De Xiaomi Pocophone F1, deze week in een spotgoedkope en razendsnelle deal

Xiaomi Youpin vouwbare en elektrische aap

Met deze elektrische aap zijn de aapjes voor wie dit speelgoed bedoeld is uren zoet. Lekker spelen en lachen, je hoort het plezier. Bovendien is de aap door de blokvormen goed voor de motoriek en is hij geprogrammeerd om allemaal educatieve spelletjes te spelen. Das pas echt een slimme aap. Ben jij benieuwd hoe de kinderen opkijken als ze ineens gebrul uit hun schoentje of de kerstboom horen? Check dan snel deze deal.

> Bekijk deal

De Xiaomi Youpin programmeerbare speelgoedaap met korting voor nieuwe klanten

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo