Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 44

De beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 44

We kunnen je deze week weer een aantal mooie deals presenteren. Aangezien de decembermaand in aantocht is hoef je de deals niet alleen voor jezelf te houden. Wellicht zitten er mooie cadeausuggesties tussen. Bekijk de beste deals voor Xiaomi Mi fans van deze week en laat je inspireren.

Wintertijd, tijd om te gamen

Dat het nu wel heel aantrekkelijk is om lekker binnen te blijven zie je met deze deal. Je profiteert niet alleen van de extra lage prijs op de Xiaomi Mi Gaming Notebook Nvidia. Deze game notebook is op zichzelf al een aanwinst met onder meer Microsoft Windows 10 OS geïnstalleerd, 15.6 inch FHD IPS scherm met 1920 x 1080 resolutie, Intel Core i7-8750H Hexa Core 2.2GHz processor, NVIDIA GeForce GTX1060 GDDR5 6G grafische processor, 16GB RAM multitasking werkgeheugen en 32GB ROM + 1TB harddisk drive opslagcapaciteit. Om jouw gaming-ervaring compleet te maken krijg je naast de deal ook nog eens een  Microlab M108 Multimedia Speaker Set gratis.

> Bekijk deal

Extra voordelig bellen met de Flashsale deals

Deze week vonden we tussen de vele deals een mooie flash sale op smartphones. Je belt nu wel heel voordelig met de Xiaomi Redmi Note 5. De flashdeal voor deze smartphone zie je hier.

Kies je liever voor de Xiaomi Mi A2? Dan kan je de flashdeal hier terugvinden.

Leef je uit met de activity week deals

Deze week kun je jezelf met de activity week deals lekker uitleven. Je kunt zeer voordelig allerlei gereedschap kiezen om actief te klussen. Ook als je wilt sporten kun je jouw gang gaan. Met de opvouwbare loopband van Xiaomi is het weer geen excuus meer om jouw (hard)loopronde over te slaan. Mocht je toch met lekker weer naar buiten willen en een gezonde fiets- of mountainbiketocht willen maken dan biedt de iGPSPORT iGS618 Bluetooth draadloze GPS fietscomputer alle techniek om jouw sportiviteit te meten. Loop jij al warm voor de deals?

> Bekijk deals

Korting op korting met de coupondeals

De weekdeals zijn normaal gesproken al een garantie voor de laagste prijzen. Deze week worden de deals met de coupondeals wel erg goedkoop. We zetten de Xiaomi-coupons op een rij. Als je op de artikelomschrijving klikt lees je alles over het product. Als je de link op de couponcode volgt kom je direct bij de deal. Je kunt bestellen, de couponcode invullen en genieten. Hou je niet in, want combineren mag.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro – couponcode: GBMPN6P64

Ninebot Segway ES2 opvouwbare Elektrische step – couponcode: GBES2COUPON

Niet van Xiaomi maar wel erg interessant en een mooie gadget is de Creality3D Ender 3D printer.

Creality3D Ender 3D printer – couponcode: GBEnder3pro

https://youtu.be/o4Uv3yipOUA

Hou je vast aan deze deal: MarSoar Glide 3-assige Gimbal

Met deze deal op het zeer handige Marsoar Glide 3 Gimbal statief sluiten we de weekdeals van deze week af. We Het materiaal is robuust en eenvoudig te bedienen. Ondanks dat je het statief in de hand moet vasthouden kun je zeer stabiele foto’s en films opnemen. Bovendien kun je deze door de bluetooth-verbinding direct (laten) bekijken. Met drie assen kun je het handstatief draaien zoals je wilt. Zo heb je zonder bewegen en testen steeds de mooiste hoek voor jouw foto’s en filmpjes. Hou je dus maar vast aan deze deal!

> Bekijk deal

 

 

 

 

 

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo