Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 42

Xiaomi Mi fans deals week 42

Een oud Chinees gezegde luidt: “Heeft u haast, ga dan zitten”. Na deze week begrijpen we ineens wat men daarmee bedoelde, want zelden hebben we zoveel geduld moeten oefenen om de weekdeals binnen te krijgen. Toen er dan ook wat binnen kwam hebben we ons direct op het aanbod gestort en – eerlijk is eerlijk – het was het wachten waard. Daarom snel de beste deals voor Xiaomi Mi fans van deze week.

De Brand Smartphone deals. Telefoon? Tientje!

Deze week hebben we in de Brand Smartphone deals wel hele mooie telefoondeals. Zo scoor je letterlijk honderden euro’s korting op het vlaggenschip der paradepaardjes, de Xiaomi Mi 8 of een belachelijk hoge korting op een budgetvriendelijk toestel als de Xiaomi Redmi S2. Wil je nog eens echt lachen? Bestel dan tijdens deze deals als eerste de ‘verrassingstelefoon’ en je krijgt hem voor $ 9,99. Benieuwd?

> Bekijk deals

Xiaomi Redmi S2

De Xiaomi Redmi S2, nu met enorme korting

De brand special deals

Deze week probeert Gearbest je weer te verleiden met brand special deals waar Xiaomi niet bij hoort. Wij bekeken het assortiment met bijzondere en handige artikelen. Zeg eerlijk, een lamp die tegelijk als babyfoon of spy-camera dienst kan doen is toch ideaal als je zeker wilt weten dat de kinderen boven echt huiswerk doen of je partner zegt dat er in de garage gewerkt en zeker niet meer gerookt wordt? Ook de leukste sfeerlicht suggesties voor de feestdagen en veel slimme domotica mogen niet ontbreken.

Bekijk de deals

Met deze deal ben je geknipt en geschoren

We blijven even bij Alfawise, want deze elektronicagigant heeft ook een hele mooie deal voor hun elektrische scheerapparaat Alfawise RHC 5000. Je kunt het het apparaat gebruiken voor zowel jouw baard als ander lichaamshaar. Ook kun je zelf kiezen of je nat, droog of onder de douche scheert, want dit apparaat is waterdicht. Tot slot is hij ook nog fluisterstil, dus je kunt je rustig scheren als jouw geliefde zich nog eens warm omdraait. Kan je je die gladde huid alweer voorstellen?

> Bekijk de deal

Weet jij waar je jouw eerste GPS tracker op bevestigt?

De GF07 Magnetic Mini GPS Real Time Tracking Locator is gelukkig een stuk kleiner dan zijn naam doet vermoeden. Bovendien is deze compacte tracker voorzien van 2 sterke magneten. Zo kun je jouw spullen op een moeilijke plaats beveiligen, zonder de controle te verliezen. Bovendien kun je automatisch de politie in laten schakelen of jezelf laten bellen als de tracker iets trackt wat niet normaal is. Slaap jij ook lekkerder als je weet dat jouw waardevolle spullen veilig zijn? Bestel dan snel één of meer trackers en verlies jouw spullen nooit meer uit het oog. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Bekijk deals

Xiaomi-Mi-fans-deals-week-42-GF07-Magnetic-Mini-GPS-Real-Time-Tracking-Locator-GPS-Tracker-GF-07

De Xiaomi GF 07 GPS Tracker

 

Ik kan mezelf naar binnen dragen bij het feest. Wedden?

Het elektrisch opblaasbare partypak dat ervoor zorgt dat je jezelf naar binnen kunt dragen. Hoe veel unieker wil je het hebben tijdens Halloween, Carnaval of een ander jubileurmfeest? We hoeven niet veel uit te leggen. Het onderstaande plaatje, waar we deze weekdeals mee afsluiten zegt genoeg. De prijs overigens ook, van het geld dat je overhoudt doe je makkelijk een extra rondje! Cheers en tot volgende week!

Bekijk deal

Xiaomi Mi Fans party-outfit

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo