Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 41

Xiaomi Mi Fan deals week 41

Een nieuwe week, dus nieuwe weekdeals. Deze week vinden we de leukste halloween-accessoires, exclusieve merkaanbiedingen, de mooiste drone-deals, slimme deals om het hele huis smart te maken en heldere Yeelight lampendeal. Kortom, voor ieder wat wils, dus we zetten de deals snel op een rij.

Profiteer vliegensvlug van de mooiste dronedeals

De herfst biedt prachtige mogelijkheden om het landschap per drone te verkennen. Wil jij een mooi filmpje maken van het bos na een zware storm? Nog een keer over het strand de Indian summer vastleggen of gewoon lekker genieten van actief buiten bezig zijn? Met de dronedeals gaat dat zeker lukken. De echte Xiaomi Mi fans kunnen erop uit met de Xiaomi MITU WiFi FPV 720P HD Camera Mini RC Drone. Deze compacte drone is niet alleen geschikt om de mooiste opname te maken. Door een Wifi-koppeling met jouw smartphone kun je deze vanaf jouw mobiele telefoon besturen en zelfs een heuse battle met jouw vrienden uitvoeren. Doordat deze Xiaomi drone crash-proof gebouwd is, is de drone ideaal om te ontdekken wat je met de drone kunt doen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

> Bekijk deals

Exclusieve merkdeals voor de echte klusser en golfer

Het gebeurt maar zelden dat Xiaomi niet vertegenwoordigd is bij de exclusieve merkdeals. Vandaag is zo’n zeldzaamheid. Daarom selecteerden wij 2 items die Xiaomi niet maakt. Zo kun je als Xiaomi Mi fan zonder gene een ander merk bestellen. Echte klussers zijn bijvoorbeeld geholpen met deze 3 in een binnenleiding vinder. Wil jij, voordat je in de muur boort, graag weten of er een stroomkabel, waterleiding of houten betimmering achter jouw beoogde boorgat zit? Met de Floureon 2-in-1 Stud Center Finder, metaal- en stroomdraad detector raak boor je nooit meer gaten in verborgen kabel-, leiding of bekistingswerk.

Ook handig is deze grijze Suaoki 600m Laser Rangefinder PF3. Deze berekent op basis van een afstand tot 600 meter automatisch de afstand, hoogte, hoek en benodigde snelheid om deze afstand te overbruggen. Daarmee is dit meetinstrument ideaal voor zowel de bouwvakker om een muurtje te meten als de golfer om zijn best mogelijke slag te berekenen. Wil jij ook een rondje golfen na een middagje veilig klussen? Dat lukt met deze deals.

> Bekijk deals

Met deze deals maak je jouw huis een stuk slimmer

Apparaten die met elkaar communiceren om jou optimaal gebruiksgemak tegen minimale inspanningen te leveren. Klinkt dat niet heerlijk? Met deze slimme deals voor een slim huis kun je dit heerlijke gevoel steeds vaker beleven. Zo hoef je met deze slimme bloempotten nooit meer groene vingers te hebben om jouw planten te onderhouden. Je krijgt automatische een seintje wanneer de planten te veel of te weinig licht of water krijgen.

In combinatie met Philips heeft Xiaomi daarnaast een hele lijn slimme verlichting ontwikkeld die ervoor zorgt dat je altijd het juiste licht hebt als je wakker bent en jouw warme bed niet meer uit hoeft als je in het donker wilt slapen. Met de slimme deals van deze week ben je daarom wel heel slim bezig.

> Bekijk deals

Slim en schoon: de Yeelight plafondlamp

Deze week geven we wat speciale aandacht aan deze slimme en schone plafondlamp van Yeelight. Het ontwerp van de lamp maakt dat deze geschikt is voor elke ruimte. Met een IP50 classificatie is het ontwerp bovendien stofvrij. Dat betekent dat je na verloop van tijd geen sporen van stof en dode insecten in de lampenkap vindt. De lamp biedt optimaal resultaat in ruimtes van 40 tot 60 vierkante meter. Via jouw telefoon, afstandsbediening of Google home control vindt je altijd wel een goede manier om de lamp te bedienen waar en wanneer het jou uitkomt. Bovendien kan je de lamp gebruiken om jouw slaap te verbeteren. Door het ‘moonlight’ programma te kiezen breng je natuurlijk nachtlicht in jouw slaapkamer, inclusief opkomst en ondergang van de maan. Aangezien deze let uitgebracht is hebben we nu een wel heel uitgeslapen kennismakingsdeal.

> Bekijk deal

Extra geld voor Halloween?

Halloween komt er weer aan. Dit is natuurlijk een perfecte gelegenheid om jezelf en jouw huis spookachtig mooi te versieren. Daarom sluiten we deze weekdeals af met de speciale Halloweendeals. Van enge, lichtgevende maskers, ijzingwekkende pakken tot de mooiste decoratie, wij hebben griezeligste deals. Trick or treat?

> Bekijk deals

Xiaomi Mi Fan deals week 41, ook voor de beste Halloween deals

 

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo