Dit zijn de beste deals voor Xiaomi Mi fans van week 39

Xiaomi Gearbest deals week 32

In China was men begin van de week vrij door een nationale feestdag. Daarom zijn de weekdeals wat later dan normaal. Het goede nieuws is dat men nog in feeststemming was toen wij de deals ter publicatie kregen, want de deals zijn niet mis. Laten we daarom snel beginnen.

Xiaomi Mi Mix 2S deal

De Xiaomi Mi Mix 2S is een van de vlaggenschepen van Xiaomi en inmiddels al een enorm verkoopsucces. Dat kan ook haast niet anders met Snapdragon 845 processor, 6 GB werkgeheugen en scherm dat bijna 90% van het oppervlak bedekt. Ook de verdere specificaties, die je in ons productoverzicht van de Xiaomi Mi Mix 2s kunt lezen, mogen er zijn. Met de deal van deze week wordt ‘nee’ zeggen wel heel moeilijk!

> bekijk deal

Xiaomi Mi Mix 2S, het verwachte uiterlijk van front en backside

Extra voordelig genieten van een supersnelle Xiaomi Mi Mix 2s? Check de deal!

Snel genieten met de fast shipping deals

Gearbest levert nu ook vanuit diverse warenhuizen in Europa. Dit scheelt niet alleen de verplichte invoerheffingen, maar leidt ook tot snelle levertijden. Zo kun je nu nog sneller genieten van bijvoorbeeld deze Xiaomi M365 opvouwbare elektrische step. Ook de Xiaomi Mijia 1080P Home Panoramic WiFi IP Camera is nu nog sneller bij jou om de scherpste beveiligingsbeelden te maken. Met bewegingssensor, microfoon en koppeling met de App ontgaat hem niets terwijl jij heerlijk slaapt. Ben jij benieuwd met welke spannende Xiaomi items je jouw collectie binnen een week kan uitbreiden? Bekijk dan snel de deals!

> Bekijk deals

Xiaomi Mi Band 3 deal

Hoe andere merken ook hun best doen, de Xiaomi Mi Band 3 blijft toch de beste fitness-tracker die in de markt te krijgen is. Zeker wanneer je alle opties van de Mi Band 3 bekijkt en deze afzet tegen de meer dan gunstige prijs is het succes van de Xiaomi Mi Band 3 te verklaren. Met de deal van deze week wordt het wel heel voordelig om aan jouw conditie te werken. Profiteer dus snel van deze deal.

> Bekijk deal

Gratis bezorging met de free shipping deals

Een paraplu is misschien wel het meest kenmerkende fan-item. Voor echte Xiaomi Mi-fans mag een echte Xiaomi paraplu dan ook vast niet ontbreken. Met een enorme korting is daar ook geen enkele reden toe. Zeker niet omdat deze paraplu nu ook nog eens gratis verzonden wordt. Dankzij de UV-protector kan je de paraplu op warme dagen ook als parasol gebruiken. Ook altijd handig, een Xiaomi wijnstop. Zo kun je een geopende fles wijn die niet opgaat tot wel 8 dagen goed houden. Door de datum in te stellen zie je precies wanneer je de fles voor het laatst gebruikt hebt. Ideaal om er meerdere te kopen om je voorraad op peil te houden. Zonder verzendkosten zijn ze nu extra goedkoop. Kijk maar snel

> Bekijk deal

Xiaomi Mi Notebook Air Fingerprint edition

Met een prachtige deal op de Xiaomi Mi Notebook Air Fingerprint edition sluiten we deze weekdeals af. Ter afsluiting een spelletje. Denk eens aan een nieuwe notebook met 13.3 inch scherm, Full HD scherm, 8ste generatie Intell inside, GeForce MX150 grafische processor en uiteraard vingerafdruksensor. Je kunt alle specificaties van de Xiaomi Mi Notebook Air Fingerprint edition hier bekijken. Schat nu eens in wat zo’n notebook moet kosten. Heb je het in gedachten…

> bekijk deal

Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij BOL
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Coolblue
Xiaomi bij Belsimpel
Xiaomi bij Belsimpel
MiFans
Logo